Jump to content

thomas_ba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thomas_ba

  1. Κάτοχος του xz1 εδώ και μια βδομάδα πλέον, γράφω και γω 2-3 πράγματα. Πολύ θετικές εντυπώσεις μου άφησαν η κατασκευή, η εμφάνιση, η κάμερα σε φως ημέρας και η ταχύτητα του. Έρχομαι από κινητό αρκετά χαμηλότερων επιδόσεων και ήταν η μέρα με την νύχτα η διαφορά τους. Τα αρνητικά είναι η μπαταρία του που σίγουρα θα θελα να ήταν μεγαλύτερη Και η κάμερα σε low light καταστάσεις. Αυτά. Έχω εγκαταστήσει και το android pie και όλα οκ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ένα θέμα με την οθόνη του που απ'ο,τι είδα και σε ξένα φόρουμ είναι συχνό φαινόμενο. Υπάρχει ένα σημάδι στο κέντρο περίπου της οθόνης σαν δαχτυλια, που είναι ορατό μόνο στο λευκό και σε light χρώματα που δεν επηρεάζει σε τίποτα την απόδοση της οθόνης λειτουργικά αλλά δυστυχώς μερικές φορές φαίνεται και είναι ενοχλητικό. Αυτή την εβδομάδα θα πάω στο κατάστημα να δω τι καλύπτει η εγγύηση πάνω σε αυτό. Έχετε παρόμοια εμπειρία? Αν ναι τι κάνατε?
  2. Παιδιά σήμερα λέω να βάλω το android 9. Έχετε εντοπίσει σημαντικές βελτιώσεις?
  3. Ευχαριστώ πολύ! Σόρρυ που ξαναρωτάω αλλά πώς θα την κάνω αυτή την αναβάθμιση?
  4. Γεια σας παιδιά, Έχω εδώ και δύο μέρες το xz1 και το ψαχουλευω τώρα, πολύ εντυπωσιακό κινητό. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Έχω την έκδοση android 8. Θα έρθει κάποια στιγμή η 9? Εσείς την έχετε? Και επίσης, παρατηρώ στην οθόνη κάτι σαν ένα πλέγμα, σαν μικρές γραμμές που κυρίως είναι ορατό στα λευκά, έτσι είναι η οθόνη η χρειάζεται κάποια ρύθμιση?
  5. Έχω το 5Α και είναι μια χαρά για τα λεφτά αυτά. Αρκετά καλή μπαταρια, πολύ βολικό σε μεγεθος, αξιοπρεπής κατασκευή, καλή ποιότητα κλήσης, ωραία οθόνη. Φυσικά σε κάμερα υστερεί πολύ αλλά δεν είναι το θέμα αυτό νομίζω. Το έχω 8-9 μήνες τώρα και δεν έχει παρουσιάσει προβλημα.
  6. Με mi a2 έχεις android one, λίγο περισσότερες δυνατότητες στο θέμα κάμερα και μάλλον λίγο καλύτερες αποδόσεις επεξεργαστή. Με note 6 έχεις εξαιρετική μπαταρία και 3.5 mm jack
  7. Υπάρχει και το huawei p10 στα public με 199 αυτές τις μέρες, το τσεκαρα χθες.
  8. Γεια σας παιδια. Χρειάζομαι ένα κινητό κυρίως για εγγραφή βίντεο. Δεν έχω μεγάλο μπάτζετ και κοιτάζω τα xiaomi mi a2 και note 6 pro. Φαίνονται καλά και έχουν και την σταθεροποίηση που με βολεύει αρκετά. Από την άλλη είναι αρκετα μεγάλα σε μέγεθος και έχω συνηθίσει στα 5ιντσα τα οποία προτιμώ. Σκεφτόμουν ίσως να ανεβάσω λίγο το μπατζετ και να δω και το sony xz1 αλλά οριακά μέχρι εκείνη την τιμή. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...