Jump to content

sakis70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakis70

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που ασχολήθηκαν τόσο και μας έκαναν να έχουμε τα πιο καλά (σε σχέση τιμής) PNA... Καλό καλοκαίρι....!
  2. Φίλε μου, το 590 μου δουλεύει τέλεια μετά την βοήθεια πολλών από εσάς εδώ μέσα με τις παρεμβάσεις και τις επεμβάσεις τους, αλλά κυρίως του φίλου bbbb που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Όπως τέλεια δουλεύουν και άλλα 6 ίδια vector φίλων μου, που ζήλεψαν από το δικό μου και τα προμηθεύτηκαν (αλλά μου τα φόρτωσαν να τα συμμορφώσω εγώ). Μερικές φορές βέβαια χρειάζονται λίγη βοήθεια για να ξεκολλήσουν γιατί κάποιοι από αυτούς δεν ξέρουν ακόμη να τα χειρίζονται, αλλά μικρό το κακό. Ευκαιρία να έρχονται στην Ξάνθη και να τους βλέπω. Επί της ευκαιρίας…. Ο πιο σοβαρός λόγος της απουσίας μου είναι ότι σύντομα θα γίνω μπαμπάς!!!:lol:
  3. Χριστός Ανέστη! Δυστυχώς κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με κρατάει εδώ και καιρό μακριά από την παρέα σας. Παρακολουθώ όμως σε κάθε ευκαιρία αυτά που γράφετε. Σήμερα επιστρέφοντας από Θεσσαλονίκη (στην Ξάνθη) διαπίστωσα ότι οι τελευταίοι χάρτες που πέρασα για το dest δεν παρουσίασαν την παραμικρή διαφορά από το δρομολόγιο που επέλεξα. Ούτε μια λάθος στροφή. Και πριν λίγο είδα ότι η dis μου έστειλε ενημέρωση: Νέος Χάρτης για το λογισμικό PaPaGO (Vector Master 300, 380, 390, 550) Απρίλιος 2008 - ΕΛΛΑΔΑ v2.8 Η αναβάθμιση αφορά τις συσκευές που έχουν λογισμικό PapaGOV7, PapaGOG10, PapaGOR12 - Vector Master 300 - Vector Master 380-390 - Vector Master 550 Η αναβάθμιση χαρτών για τους χρήστες του Vector Master 550 και της σειράς Vector Navroad, δηλαδή για το λογισμικό Vector navigation Software II και ΙΙΙ θα είναι διαθέσιμη τις προσεχείς ημέρες. Περιμένω λοιπόν κάτι καλύτερο σε χάρτη και από την dis για το 590 μου.:ninja: Χρόνια πολλά σε όλους σας!
  4. Ένα γεια στην παρέα με την επιστροφή μου. Λόγω προβλημάτων ADSL.... ως συνήθως!!!
  5. Χαιρετώ και πάλι την παρέα μετά από καιρό. Βλέπω ότι κάποιοι ασχολούνται συνεχώς και βελτιώνουν όλο και περισσότερο τα vector. Καλή δουλειά παιδιά...Μπράβο! Καλό ταξίδι σε όσους το αποφασίσουν για τις απόκριες... Και προπάντων όλοι πίσω σώοι και αρτιμελής εδώ από τρίτη.
  6. Κωδικό για να ανοίξει το αρχείο έχουμε? Ευχαριστούμε...
  7. Εγώ έχω το 590, οπότε εμένα είναι αυτό που πατάς μέσα με το στυλό. Όχι το on-off. Αν κάποιος έχει το 380 και ξέρει ας βοηθήσει. Καλό ξεμπέρδεμα...
  8. Δοκίμασε και το εξής που πέτυχε σε μένα την πρώτη φορά που είχα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Άνοιξα ένα από τα dest. Άφησα το vector ανοιχτό μέσα στο σπίτι, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία από μόνη της. Μετά το φόρτισα και του έκανα soft reset. Βγήκα σε καθαρό ουρανό και το άνοιξα, στο μανίσιο πρόγραμμα. Μπήκε κανονικά και μάλιστα σύντομα. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις. Καλή επιτυχία....
  9. Το ίδιο πρόβλημα με τους προλαλήσαντες σήμερα το μεσημέρι στην Ξάνθη. Άργησε να βρει δορυφόρους με όλα τα προγράμματα που δοκίμασα. Έκανα soft reset και άνοιξα πρώτα το vector navi και μετά το det7. Και τα 2 βρήκαν αμέσως δορυφόρους... Ελπίζω να μην συμβαίνει συχνά μόνο. Καλό σαβατοκύριακο!
  10. Καμία διαπραγμάτευση φίλε μου. Δεν πρόλαβα. Μόλις ενδιαφέρθηκα για το συγκεκριμένο, μου είπαν ότι η τιμή είναι ήδη στα 199€ χωρίς κουπόνια. Αν και πιστεύω ότι το κάθε Carrefour (στην Ελλάδα είμαστε) κάνει ότι θέλει. Πιστεύει κανείς σας, ότι δουλεύει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός για να κρατάνε και μια πισινή? Στο επίσημο site πάντως, δεν έχω δει την τιμή που ισχύει αυτή τη στιγμή. Μπορείς πάντως να κάνεις ένα τηλ αν θες. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Καλή αγορά.
  11. TNXS για την ανταπόκριση παιδιά. Το γνωρίζω το θέμα, απλά είπα μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έχουμε κάτι νεότερο... Θα παρακολουθώ!
  12. Σε απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο συμπατριώτης: Σήμερα πέρασα το Garmin στο N80 μου. Μέχρι τώρα είχα το route66, αλλά για Αθήνα καλά ήταν όσο έμενα εκεί. Μετά μου ήταν άχρηστο. Το Garmin, το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον σαν πρόγραμμα και σαν χάρτες. Επειδή ο γαμπρός μου προτίμησε ένα PNA garmin (ζει στο εξωτερικό και εκεί είναι άλλα τα δεδομένα), λέω να "δανειστώ" με κάποιο τρόπο το πρόγραμμα που "τρέχει" μόνο για να το δοκιμάσω. Να δω μόνο πως θα τα καταφέρω...χεχεχε Νεότερα... εν καιρό! Καλό απόγευμα σε όλους! ΥΓ: Καμιά πληροφορία για το πότε θα έχουμε νέα POI??? (φίλε bbbb που είσαι μέσα σε όλα!!!???)
  13. Κάποιοι είναι όλο βόλτες!!!:p
  14. Όταν λες θέμαα τι εννοείς? Μορείς πολύ απλά να αλλάξεις την ταπετσαρία, να βάλεις ήχους για τα windows (σαν να ήσουν σε κανονικό pc) και φυσικά τα χρώματα στην εμφάνιση των windows. Απομένει κάτι άλλο? Το θέμα είναι γιατί να τα κάνεις όλα αυτά... και αν αυτό εννοείς. Όσο για την μπαταρία, στο 59 μου κράτησε περίππου 1,5 ώρες. Όταν το πρωτο αγόρασα. Μετά δεν το ξαναδοκίμασα. Κρατάει σε κάποιον άλλον περισσότερο στο 590?
  15. Κατέβασε από εδώ το activesync και είναι εύκολο να το συνδέσεις εφόσον έχεις XP. http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx
  16. Για το vetor 590 και μόνο! Σε όσους θέλουν στην επιφάνεια εργασίας συντόμευση για την αριθμομηχανή, καθώς και άλλο εικονίδιο για το bluetooth, μπορούν να δοκιμάσουν το παρακάτω. Περιέχει οδηγίες. Δυστυχώς δεν έχω βρει τον τρόπο να "ανεβάσω" τις φωτό που δείχνουν πως γίνεται. http://rapidshare.com/files/88540921/new_me_calc.rar.html Όποιος θέλει το δοκιμάζει και λέει την γνώμη του. Ευχαριστώ
  17. Καλημέρα σε όλους. Σήμερα αγόρασα το δεύτερο 590 (για ένα φίλο). Τελική τιμή 199 € από Carrefour Δράμας. Χωρίς κουπόνια. Προς ενημέρωση ενδιαφερομένων... Σύντομα κοντά σας με κάποιες προσθήκες-αλλαγές στο menu του φίλου bbbb μόνο για το 590. Καλό σαββατοκύριακο.
  18. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μπήκα μετά από μέρες στο site της dis και διαπίστωσα τα εξής: το vector master 590, συνεχίζει λέει να πωλείται στα carrefour με τα κουπόνια από "ΤΟ ΘΕΜΑ" στην τιμή των 189 €, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Πριν μια εβδομάδα στα carrefour της Δράμας, μου είπαν ότι τα κουπόνια δεν ισχύουν πλέον και αν θέλω μπορώ να το αγοράσω χωρίς κουπόνια στην τιμή των 229€. Δηλαδή, (για να καταλάβω...) είχε εξαντληθεί, αλλά μπορούν να μου το πουλήσουν αν δώσω "κάτι παραπάνω"? Έλεος!!! Τα γνωρίζει αυτά η εταιρία? Λέω να εκτυπώσω το site εκεί που τα λέει αυτά, και να τους κάνω μια νέα επίσκεψη αύριο. Τι είναι η Δράμα. 1 ώρα δρόμος.... Άν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό αλλά με σιγουριά, ας με ενημερώσει. Αν και πρώτα θα πάρω ένα τηλ στα κεντρικά.... Καλή συνέχεια!
  19. Αυτό που περιγράφεις το είχα διαβάσει κάποια στιγμή που μας το είχες περιγράψει. Το θέμα είναι ότι είχα ανοιχτό και δούλευε κανονικά το dest και όταν πήγα να το ανοίξω και πάλι μου έκανε "κολπάκια". Anyway... τέλος καλό, όλα καλά. Απλά έφαγα λίγη ώρα και είπα να γράψω εδώ μήπως και το πάθει και κάποιος άλλος. Καλό βράδυ.
  20. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή πολύ ωραία τα λέμε όλοι μας εδώ και καιρό για τα vector θα σας πω τι μου συνέβη το σαββατοκύριακο και ακούω γνώμες. Περισσότερο όμως θέλω να προϊδοποιήσω τους φίλους που έχουν συσκευές σαν την δικιά μου και μπορεί να πάθουν το ίδιο. Σάββατο είχα κανονικά όλη μέρα σε λειτουργία το 590 και τον ήχο στο car R-CD, όπως είχα περιγράψει παλιότερα (μερικές σελίδες πριν). Κατά τις 5 άφησα το αυτοκίνητο με το vector "καλωδιομένο", αλλά στο σβηστό. Κατά τις 9 πήρα το αυτοκίνητο να πάω μια βόλτα και άνοιξα το dest που όμως δεν έβρισκε την κεραία gps. Ξεκαθαρίζω: όχι δορυφόρους, αλλά ούτε κεραία. Το παίδεψα αρκετά και με όλα όσα μπορούσα να κάνω. Ευτυχώς σκέφτηκα να το αφήσω εντός σπιτιού ανοιχτό να αποφορτιστεί εντελώς. Όταν το άνοιξα και πάλι, σήμερο το πρωί, μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρήκε και την εσωτερική κεραία, αλλά και δορυφόρους. Εννοείται ότι όλα δουλεύουν κανονικά. Τι μπορεί να έφταιγε λοιπόν? Η χαμηλή θερμοκρασία, ή κάτι άλλο? Ελπίζω το δικό μου πάθημα να μην συμβεί και σε άλλους.:O
  21. Καλημέρα σε όλους. Στο 6 στην πάνω αριστερή γωνία έχω βέλος και κατεύθυνση βέλους (παράδειγμα: ΒΑ ή ΝΔ). Στο 7 στην πάνω αριστερή γωνία έχει ένα σύμβολο σαν δείκτη πυξίδας (μισό κόκκινο-μισό λευκό) που δείχνει πάντα τον βορρά) ανάλογα με τις ρυθμίσεις. Αυτά από μένα. Ώρα για βόλτα.... Καλό Σαββατοκύριακο.
  22. Καλησπέρα σε όλους. Τα POI είναι τα ίδια. Τσεκαρισμένο...πάντα για την περιοχή μου.
  23. Καλό απόγευμα σε όλους! Χαίρομαι που το "ΘΕΜΑ" ζωντάνεψε και πάλι. Μόνο που τελικά δεν αφορά μόνο το 380, αλλά γενικά τα vector master. Καλή συνέχεια!!!
×
×
  • Create New...