Jump to content

sakis70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sakis70

  • Ημ. Γέννησης 19/08/1970

sakis70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που ασχολήθηκαν τόσο και μας έκαναν να έχουμε τα πιο καλά (σε σχέση τιμής) PNA... Καλό καλοκαίρι....!
  2. Φίλε μου, το 590 μου δουλεύει τέλεια μετά την βοήθεια πολλών από εσάς εδώ μέσα με τις παρεμβάσεις και τις επεμβάσεις τους, αλλά κυρίως του φίλου bbbb που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Όπως τέλεια δουλεύουν και άλλα 6 ίδια vector φίλων μου, που ζήλεψαν από το δικό μου και τα προμηθεύτηκαν (αλλά μου τα φόρτωσαν να τα συμμορφώσω εγώ). Μερικές φορές βέβαια χρειάζονται λίγη βοήθεια για να ξεκολλήσουν γιατί κάποιοι από αυτούς δεν ξέρουν ακόμη να τα χειρίζονται, αλλά μικρό το κακό. Ευκαιρία να έρχονται στην Ξάνθη και να τους βλέπω. Επί της ευκαιρίας…. Ο πιο σοβαρός λόγος της απουσίας μου είναι ότι σύντομα θα γίνω μπαμπάς!!!:lol:
  3. Χριστός Ανέστη! Δυστυχώς κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με κρατάει εδώ και καιρό μακριά από την παρέα σας. Παρακολουθώ όμως σε κάθε ευκαιρία αυτά που γράφετε. Σήμερα επιστρέφοντας από Θεσσαλονίκη (στην Ξάνθη) διαπίστωσα ότι οι τελευταίοι χάρτες που πέρασα για το dest δεν παρουσίασαν την παραμικρή διαφορά από το δρομολόγιο που επέλεξα. Ούτε μια λάθος στροφή. Και πριν λίγο είδα ότι η dis μου έστειλε ενημέρωση: Νέος Χάρτης για το λογισμικό PaPaGO (Vector Master 300, 380, 390, 550) Απρίλιος 2008 - ΕΛΛΑΔΑ v2.8 Η αναβάθμιση αφορά τις συσκευές που έχουν λογισμικό PapaGOV7, PapaGOG10, PapaGOR12 - Vector Master 300 - Vector Master 380-390 - Vector Master 550 Η αναβάθμιση χαρτών για τους χρήστες του Vector Master 550 και της σειράς Vector Navroad, δηλαδή για το λογισμικό Vector navigation Software II και ΙΙΙ θα είναι διαθέσιμη τις προσεχείς ημέρες. Περιμένω λοιπόν κάτι καλύτερο σε χάρτη και από την dis για το 590 μου.:ninja: Χρόνια πολλά σε όλους σας!
  4. Ένα γεια στην παρέα με την επιστροφή μου. Λόγω προβλημάτων ADSL.... ως συνήθως!!!
  5. Χαιρετώ και πάλι την παρέα μετά από καιρό. Βλέπω ότι κάποιοι ασχολούνται συνεχώς και βελτιώνουν όλο και περισσότερο τα vector. Καλή δουλειά παιδιά...Μπράβο! Καλό ταξίδι σε όσους το αποφασίσουν για τις απόκριες... Και προπάντων όλοι πίσω σώοι και αρτιμελής εδώ από τρίτη.
  6. Κωδικό για να ανοίξει το αρχείο έχουμε? Ευχαριστούμε...
  7. Εγώ έχω το 590, οπότε εμένα είναι αυτό που πατάς μέσα με το στυλό. Όχι το on-off. Αν κάποιος έχει το 380 και ξέρει ας βοηθήσει. Καλό ξεμπέρδεμα...
  8. Δοκίμασε και το εξής που πέτυχε σε μένα την πρώτη φορά που είχα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Άνοιξα ένα από τα dest. Άφησα το vector ανοιχτό μέσα στο σπίτι, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία από μόνη της. Μετά το φόρτισα και του έκανα soft reset. Βγήκα σε καθαρό ουρανό και το άνοιξα, στο μανίσιο πρόγραμμα. Μπήκε κανονικά και μάλιστα σύντομα. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις. Καλή επιτυχία....
  9. Το ίδιο πρόβλημα με τους προλαλήσαντες σήμερα το μεσημέρι στην Ξάνθη. Άργησε να βρει δορυφόρους με όλα τα προγράμματα που δοκίμασα. Έκανα soft reset και άνοιξα πρώτα το vector navi και μετά το det7. Και τα 2 βρήκαν αμέσως δορυφόρους... Ελπίζω να μην συμβαίνει συχνά μόνο. Καλό σαβατοκύριακο!
  10. Καμία διαπραγμάτευση φίλε μου. Δεν πρόλαβα. Μόλις ενδιαφέρθηκα για το συγκεκριμένο, μου είπαν ότι η τιμή είναι ήδη στα 199€ χωρίς κουπόνια. Αν και πιστεύω ότι το κάθε Carrefour (στην Ελλάδα είμαστε) κάνει ότι θέλει. Πιστεύει κανείς σας, ότι δουλεύει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός για να κρατάνε και μια πισινή? Στο επίσημο site πάντως, δεν έχω δει την τιμή που ισχύει αυτή τη στιγμή. Μπορείς πάντως να κάνεις ένα τηλ αν θες. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Καλή αγορά.
  11. TNXS για την ανταπόκριση παιδιά. Το γνωρίζω το θέμα, απλά είπα μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έχουμε κάτι νεότερο... Θα παρακολουθώ!
  12. Σε απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο συμπατριώτης: Σήμερα πέρασα το Garmin στο N80 μου. Μέχρι τώρα είχα το route66, αλλά για Αθήνα καλά ήταν όσο έμενα εκεί. Μετά μου ήταν άχρηστο. Το Garmin, το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον σαν πρόγραμμα και σαν χάρτες. Επειδή ο γαμπρός μου προτίμησε ένα PNA garmin (ζει στο εξωτερικό και εκεί είναι άλλα τα δεδομένα), λέω να "δανειστώ" με κάποιο τρόπο το πρόγραμμα που "τρέχει" μόνο για να το δοκιμάσω. Να δω μόνο πως θα τα καταφέρω...χεχεχε Νεότερα... εν καιρό! Καλό απόγευμα σε όλους! ΥΓ: Καμιά πληροφορία για το πότε θα έχουμε νέα POI??? (φίλε bbbb που είσαι μέσα σε όλα!!!???)
  13. Κάποιοι είναι όλο βόλτες!!!:p
  14. Όταν λες θέμαα τι εννοείς? Μορείς πολύ απλά να αλλάξεις την ταπετσαρία, να βάλεις ήχους για τα windows (σαν να ήσουν σε κανονικό pc) και φυσικά τα χρώματα στην εμφάνιση των windows. Απομένει κάτι άλλο? Το θέμα είναι γιατί να τα κάνεις όλα αυτά... και αν αυτό εννοείς. Όσο για την μπαταρία, στο 59 μου κράτησε περίππου 1,5 ώρες. Όταν το πρωτο αγόρασα. Μετά δεν το ξαναδοκίμασα. Κρατάει σε κάποιον άλλον περισσότερο στο 590?
×
×
  • Create New...