Jump to content

Rallystas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Rallystas

  1. απο τη στιγμη που βαζουν tariff insurance και δεσμευονται, πρεπει να τα πληρωνουν ολα τα εξοδα τελωνειου. τους απειλησα οτι θα τους κραξω σε ολα τα φορουμ και οτι θα ανοιξω Paypal dispute και τελικα μου εκαναν refund ολο το ποσο.
  2. καλησπερα. ειχα παραγγειλει ενα drone απο Banggood και στοιχιζε 656 ευρω περιπου. ειχα επιλεξει tariff insurance (26,70 ευρω περιπου) επειδη δεν ειχε διαθεσιμη επιλογη το Priority direct mail. ηρθε το πακετο, πληρωσα στα ΕΛΤΑ τα εξοδα εκτελωνισμου στα 211,04 ευρω. 22,98 ευυρω οι δασμοι 163.06 ευρω το Φ.Π.Α. 25 ευρω τα εξοδα εκτελωνισμου των ΕΛΤΑ. εστειλα στο banggood την αποδειξη και μου λενε να μου πληρωσουν μονο το Φ.Π.Α. τι με συμβουλευτε να κανω; δεν ειναι δυνατον να τους χαρισω 50 ευρω. μπορω να τους απειλησω με Paypal dispute? καλυπτει το Paypal κατι τετοιο; ευχαριστω.
  3. εχω το MXQ S805. το εχω κανει unroot. πριν στο Nova Go μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν παιζει σε rooted συσκευες. αφου το "καθαρισα" απ'το root, εκανα επανεγκατασταση την εφαρμογη του Nova Go, ξεκιναει να παιξει αλλα δειχνει 1-2 καρε (οπως ειπε αλλος ενας φιλος πιο πανω) και μετα κολλαει. δειχνει απλως οτι φορτωνει αλλα δεν παιζει ποτε. τι μπορει να συμβαινει; το κανει σε καποιον αλλον αυτο; εχει βρει καποιος λυση σ'αυτο το θεμα;
×
×
  • Create New...