Jump to content

thanosFor1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanosFor1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

thanosFor1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. αρκετα καλη μπαταρια δλδ.. Και τελευταιο , ισχυει οτι η apple δινει +1 χρονο εγγυησης μετα τον πρωτο χρονο μονο σε συσκευες που εχουν αγοραστει απο Cosmote/ Vodafone πχ η οχι?
  2. Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο αλλα θα ηθελα να ρωτησω απο μπαταρια ειστε ικανοποιημενοι ??? Την βγαζει μια μερα με ιντερνετ ανοιχτο 4 ωρες ??
  3. Παιδια κατι συνεβη και τελικα πρεπει να ριξω το μπατζε 100 ευρω πιο κατω(θελω να αγορασω και ενα φτηνιαρικο για δωρο). Οποτε κοιταω σε κινητα μεχρι το παρα πολυ τα 400-450 αν αξιζει! Σε αυτες τις τιμες κυμαινονται απο οσο εχω δει το Οneplus 3T / Samsung S7 / Htc 10 ... Overall ποιο ειναι τ καλυτερο κινητο με πολυ καλη μπαταρια καμερα και να με βγαλει 2 χρονια+?
  4. Μολις ειδα οτι ειναι out of stock το 1+3 Τ πφφ...
  5. Θελω να αποφυγω ''κινεζιες'' οχι οτι δν ειναι κινηταρες αλλα κυριως γτ δν θελω να μπλεξω με αποστολη στ εξωτερικο και αναμονη. S7 το απλο η το Edge?
  6. χαχα ευχαριστω για τις πληροφοριες! Καμια αλλη αποψη ρε παιδια??
  7. Για να πω την αληθεια εχω κανει και εγω μια ερευνα αγορας. 1 Το Nexus 6p ωραιο κινητο καθαρο android αλλα ακριβο για παλιο μοντελο το οποιο η google δεν θα ''προσεχει'' πλεον 2 Oneplus 3T τουμπανο κινητο αλλα με προβληματιζει πως αν πχ χρειαστει η εγγυηση θα πρεπει να σταλθει στα βαθη της κινας :P. Επισης εχει προοπτικες να με βγαλει 2χρονια+ χωρις ροοτ και τετοια? 3 Το S7 edge αλλα μετα απο 2 χρονια δεν θα αργησει να λαγκαρει και αυτο λογω touchwiz και μονο που τ κανει πιο βαρυ? 4 Για Iphone 6s δεν ξερω αν η μπαταρια αρκει γτ διαβαζω battery drain problems
  8. Καλησπερα σας εχω εδω και 3χρονια ενα νεξους 4 το οποιο πλεον δεν τραβαει και ηρθε η ωρα να κανω ενα δωρο στν εαυτο μου και να αγορασω κατι καινουργιο. Γενικα δν αλλαζω κινητα τακτικα , δεν μου αρεσει αρα ξεκιναμε με γνωμονα αυτο. Θελω να μην λαγκαρει , να ακουω την μουσικουλα μου viber fb κλασσικα πραγματα , απο παιχνιδια πολυ λιγα πραγματα αλλα θελω κυριως να εχει καλη καμερα πανω του μετριου και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!( ο βασικος λογος που παραταω τ νεξους ) να μου βγαζει μια μερα δλδ . Τελος θελω μια συσκευη με σταθεροτητα και οταν λεω σταθεροτητα εννοω να με βγαλει 2,5 + χρονια χαλαρα χωρις προβληματα λαγκαρισματα κλπ. Θελω μια στιβαρη συσκευη δλδ. Απο χρηματικο ποσο μπορω να δωσω μεχρι 550 ευρω.
×
×
  • Create New...