Jump to content

Antoninio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Antoninio

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Antoninio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αυτό στο Combo είδα να διορθώνεται με τα 100 παραπάνω
  2. Τότε οκ. Με τα φοιτητικά 600μβ καθε μήνα μαζί είμαστε στα 1,2 κάθε μήνα τσαμπέ. Πολύ κομπλέ!
  3. Επίσης ξέρει κανείς αν πάιζει να μαζεύονται τα mb με αυτό το καινούριο Shake? Άν μαζεύονται και αυτά σε κουβάδες τότε είναι τούμπανο!
  4. Καλή φασούλα τότε! Συμφέρει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλή φασούλα τότε! Θα το δοκιμάσω σίγουρα αυτό τον μήνα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ναι για τις 6 μέρες που είναι διαθέσιμο το δώρο συμφέρει το 1GB. Αλλά γενικά τα social pass θα το προτιμούσα σε διάστημα 1 μήνα
  5. αν πχ έχω το combo 600 και στις 15 μέρες κάνω refill θα μου γεμίσει το πακέτο αλλά η ημερομηνία λήξης θα μείνει ως είναι. Μέχρι εδώ οκ. Αν τώρα πριν την λήξη του γεμισμενου πακέτου το ξανααγοράσω θα μεταφερθεί για ένα μήνα?
  6. Μου είπαν ότι με συμφέρει να βάλω special πακέτα. Παίζει να μας πάιρνουν σε τμήματα από μέρα σε μέρα. Στο special θα μπω έτσι και αλλίως είπαν εφόσον δεν αποδείξω ότι είμαι ακόμα φοιτητής. Αν θέλω καρτοσυμβόλαιο είναι άλλη υπόθεση και θα πρέπει να ακολουθήσω τον κλασικό δρόμο της περίοπτωσης αυτής.
  7. *ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ .... ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.* Τι παίζει ρε παίδες?? Πήρα και τηλέφωνο και μου λένε ότι θα έχω κάτι special πακέτα! Υπάρχουν τέτοια πακέτα,έτσι λέγονται? Αξίζουν από το να χάσω τελείως την προσφορά με τα 1000΄?
  8. Πάνε καλά εκεί πέρα? Πήγαν και μου κόψανε τις εισερχόμενες επειδή έχω να βάλω κάρτα 4 μήνες λέει!!! Έλεος :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
  9. Ψάχνω για λάπτοπ και το θέμα μου είναι το μέγεθος της οθόνης. Χρήση επαγγελματική (όχι designer). Μια οθόνη γύρω στα 13 αλλά με φοβερή ανάλυση τύπου Apple θα κάνει την δουλειά της ή θα με τυφλώνει??
  10. Παίδες πιστεύω είναι πιο value 4 money τα πακέτα τώρα. Μην κοιτάτε μόνο τις τιμές αλλά και ότι αυτό που προσφέρεται είναι καλύτερο όσον αναφορά τα προς όλους λεπτά. Οπότε τώρα μας δίνουν μεγαλύτερη αξία και μπορούμε να μιλάμε περισσότερο προς τους what's up γνωστούς μας :shifty::shifty:
×
×
  • Create New...