Jump to content

Fragid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Fragid

  1. Μοιάζει απίστευτο αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια. Στην περίπτωσή μου έγιναν κι άλλα: Μου έστειλαν αρχικά κινητό κάποιου άλλου, στη συνέχεια το σωστό, όπου και διαπίστωσα κάποια άλλη βλάβη που δεν υπήρχε πριν.. δηλαδή το χάλασαν στο σερβις.. Και από τότε μέχρι τώρα περιμένω να φτιαχτεί η βλάβη που αυτοί δημιούργησαν..
  2. 10 μέρες? χαχαχαχα! 4 μήνες μήνες ακόμα περιμένω το κινητό από το περιβόητο σέρβις της LG. Στο χρόνο θα έχω και επέτειο.
  3. Τι να αιτιολογήσεις δηλαδή όταν η ίδια η LG δεν δίνει καμία εξήγηση για όλα αυτά? Και επαναλαμβάνω ότι το να διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι σε καμία περίπτωση δεν είναι κλάψα. Εσένα το θέμα σου είναι το αν χωνεύει ο πελάτης αυτό που γίνεται ή το πως θα διεκδικήσει το δίκιο του?
  4. Αν ξαναδιαβάσεις την πρότασή μου θα καταλάβεις ότι δεν θεώρησα κάτι ούτε παρουσίασα κάτι ως συμπέρασμα και γεγονός. Επίσης το μέλος Saifix είπε για μηνύματα που βλέπει που λένε για εξώδικα και ιστορίες και για κάποιους που παίρνουν τηλέφωνα (στις εταιρείες? Στην LG? στην Procordia?) και περιμένουν 55 λεπτά κτλ. Που τα ξέρει όλα αυτά? Γι 'αυτό και (δεν το είπα βέβαια αλλά το άφησα να εννοηθεί) ΑΝ το μέλος έχει κάποια σχέση επαγγελματική με την LG ή με άλλη αντίστοιχη εταιρεία είναι για γέλια και για κλάματα αυτό που λέει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Επίσης η LG αντιπροσωπεύεται από τους υπαλλήλους της. Και εν πάσει περιπτώσει, την όλη φάση να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τραγικά πράγματα δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Που κολλάει αν ο άλλος έχει το κινητό για μόστρα?? Να χαμε να λέγαμε. Εδώ μιλάμε ότι δεν βλέπω να παίρνω καν πίσω κινητό και ο άλλος προσπαθεί να δικαιολογήσει τι? Έλεος.
  5. Όχι. Διάβασα το μέλος Saifix να γράφει κάτι τέτοιο, που δεν ξέρω τι ακριβώς σχέση έχει με την LG και τι μηνύματα διαβάζει και έχω να πω ότι: ΑΝ η LG ή οποιοσδήποτε υπάλληλος ή συνεργάτης της LG λέει κάτι τέτοιο για να δικαιολογήσει την εταιρεία είναι για γέλια και για κλάματα. Αυτό.
  6. Ρε παιδιά τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους 3 μήνες και βάλε αναμονή? Το δικαίωμα του κάθε καταναλωτή να διεκδικεί αυτά που του υποσχέθηκαν όταν πλήρωσε τώρα θα το ονομάσουμε κλάψα? Την LG και την κάθε LG δεν την αφορά το τι κάνει ο πελάτης στην προσωπική του ζωή και το να κουτσομπολεύει τον καθένα βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα τύπου "γιατί αγόρασε το κινητό, μήπως για μόστρα" είναι τουλάχιστον αστείο και αντιεπαγγελματικό. Ας καταλάβει λοιπόν η κάθε LG ότι το να μην τηρείς τις υποσχέσεις σου ως εταιρεία έχει συνέπειες και προφανώς θα γίνει δυσφήμιση και προφανώς θα υπάρχουν εξώδικα. Αυτό να το σκεφτόταν πριν γίνει όλο αυτό ή να μην υποσχόταν εγγυήσεις 2 ετών.
  7. Πλάκα κάνεις.. Ε τότε να έχουμε από 2-3 κινητά, 2-3 υπολογιστές, 2-3 αυτοκίνητα, 2-3 ηλεκτρικές σκούπες, 2-3 κουζίνες, 2-3 πλυντήρια, έτσι να έχουμε και μια ρεζέρβα βρε αδερφέ.. Και πρέπει φυσικά να έχουμε φίλους παντού και πάντα έτοιμους να μας δανείσουν το οτιδήποτε. Ό,τι να ναι.. Αν είναι έτσι τότε να πετάμε τα λεφτά έτσι στην τουαλέτα, αν είναι να σκεφτόμαστε ότι μπορεί κάτι που παίρνουμε να πέσει, να χαλάσει και ξερω γω. Δε θα δινες λες ποσό που δε θα μπορείς να αναπληρώσεις. Δηλαδή αν πάρεις ένα σπίτι θα πρέπει να έχεις άλλα τόσα λεφτά σε περίπτωση που γκρεμιστεί πχ. Τι λογική είναι αυτή? Η πιθανότητα απλώς κάποιος να κάνει οικονομίες για να πάρει ένα καλό κινητό που θα του μείνει και θα τον βοηθήσει στις δουλειές του δεν παίζει έτσι? Επίσης, δεν αφορά την LG ο λόγος για τον οποίο παίρνει κάποιος κινητό και δεν εχει καμία απολύτως σχέση με το όλο θέμα που λέμε. Ας μη γελιόμαστε. Κάνεις πρώτα το λάθος και στέλνεις 2 κινητά σε 2 λάθος παραλήπτες. Οκ ανθρώπινο λάθος (αν και αρκετά σοβαρό),να το καταλάβω. Στη συνέχεια όμως μου στέλνεις το σωστό κινητό αλλά με μια βλάβη που δεν είχε πριν! Άντε να πω ότι και εκεί έγινε λάθος, το χάλασαν και στη συνέχεια δεν το έλεγξαν και μου το στειλαν χαλασμένο. Όμως το να τριτώσει το κακό και να περιμένω 2 μήνες ακόμα και βάλε (πέραν του 1, λόγω της αρχικής πατάτας), ε εκεί πάει πολύ. Δηλαδή εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα έστελνα στον πελάτη ένα καινούργιο ίδιο κινητό ως αποζημίωση και δείγμα καλής θέλησης για όλη την παραπάνω ταλαιπωρία. Και να σου πω ίσως και να τους καταλάβαινα εν μέρει ΑΝ μου έλεγαν τουλάχιστον «Χίλια συγγνώμη, έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον προμηθευτή και το ανταλλακτικό θα αργήσει, περίπου τόσο». Αλλά ούτε αυτό. Αντίθετα το μόνο που λένε είναι ένα λακωνικό «Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το ανταλλακτικό». Γιατί, πως? Τίποτα. Εγώ τι να υποθέσω?
  8. Του στραβού το δίκιο?! Ποιο δίκιο? Δεν είναι τα 300 ευρώ (αν και στις μέρες μας 300 ευρώ μπορεί να είναι ένας μισθός, και δεν έχεις να πληρώσεις μόνο για κινητό), είναι η κοροϊδία! Ανταλλακτικά θέλει αλλά το ανταλλακτικό πόσο καιρό μπορεί να κάνει για να έρθει? Έχει 2 μήνες που περιμένουν λέει ανταλλακτικό! Ε δε γίνεται. Κάπου μας λένε ψέματα. Και αυτό όχι δεν το ανέχομαι. Και να πω και κάτι άλλο? Θα μπορούσα να είχα κρατήσει το πρώτο κινητό που μου έστειλαν, που ήταν και καλύτερο από το δικό μου. Όμως δεν το έκανα, τους διευκόλυνα! Για αυτό και μόνο έπρεπε να με εξυπηρετήσουν! Αλλά έπρεπε να το κρατήσω τελικά! Δεν είναι να είσαι καλός όχι, με το καλό δε γίνεται τίποτα! Και ναι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ αλλά όταν κάτι μου τη βιδώνει, όταν σου τη λένε και από πάνω τη στιγμή που είναι 1000% λάθος, ε θα βρω το χρόνο! Και ναι χρησιμοποιώ άλλο κινητό προς το παρόν, το οποίο όμως δεν είναι smartphone και προφανώς αυτό με περιορίζει πολύ, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχει viber το οποίο χρησιμοποιούσα κατά κόρον για διάφορες δουλειές. Και προφανώς αν μου έλεγαν ότι το κινητό θα αργήσει 1 χρόνο θα πήγαινα να αγοράσω καινούργιο (από άλλη εταιρεία φυσικά), αλλά τη στιγμή που δεν ξέρω αν θα είναι σε ένα χρόνο ή σε 1 εβδομάδα με βάζει αναγκαστικά στο περίμενε!
  9. Εγώ τι να πω, που έχω να δω το κινητό μου 3 μήνες?!! Αρχικά μου έστειλαν πίσω λάθος κινητό (!), στη συνέχεια όταν ήρθε το δικό μου ενώ είχε διορθωθεί η βλάβη που είχε, είχε άλλη βλάβη! Δηλαδή το χάλασαν στην προκόρδια και μάλιστα δεν έλεγξαν να δουν τι γίνεται πριν το στείλουν. Το ξανάστειλα και ακόμα περιμένω! Και λένε το κλασικό που λένε σε όλους, δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το ανταλλακτικό. Δεν ξέρω πραγματικά.. Τουλάχιστον αν ήξερα ότι θα το πάρω πχ σε ένα χρόνο να πάω να πάρω καινούργιο..
  10. Η απίστευτη ιστορία μου με την LG έχει ως εξής: Το LG G2 smartphone που είχα περίπου 2 χρόνια ξαφνικά παρουσίασε πρόβλημα μη ανταπόκρισης της οθόνης. Βέβαια δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μιας και από την αρχή η απόκριση οθόνης δεν ήταν τέλεια, όμως το παρέβλεψα καθώς θα έπρεπε να το στείλω Αθήνα για service (είμαι από Θεσσαλονίκη). Στέλνω το κινητό για service μέσω εγγύησης αρχές Ιουλίου. Μερικές μέρες μετά μου έρχεται πίσω ένα άλλο κινητό LG G4! Από ότι αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν το κινητό κάποιου άλλου, είχαν κάνει λάθος και το δικό μου το είχαν στείλει στον άλλο. Εγώ από μόνη μου ενημέρωσα ότι το κινητό δεν είναι το δικό μου, από ευσυνειδησία και υποψία ότι κάποιος άλλος μπορεί να το ψάχνει (αν και το κινητό ήταν καλύτερο από το δικό μου και μια χαρά θα με βόλευε). Αντί λοιπόν να αναγνωρίσουν την καλή μου πρόθεση και να απολογηθούν για το λάθος, μου είπαν κοφτά πότε θα έρθει άνθρωπος να το παραλάβει. Εν πάσει περιπτώσει, το δίνω πίσω και κάποιες μέρες αργότερα έρχεται το δικό μου κινητό. Δυστυχώς όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Γιατί το κινητό μου τώρα είχε κάποιο άλλο πρόβλημα (που δεν είχε πριν)! Δεν έμπαινε στο ίντερνετ. Που σημαίνει ότι κάποιος το χάλασε στο service και εκτός από αυτό δεν διαπιστώθηκε η βλάβη έγκαιρα πριν μου το στείλουν!! Τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μου λένε για να μην το ξαναστέλνεις για service πήγαινέ το σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το πάω, μου λένε ότι πρέπει να το στείλουν Αθήνα. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή. Στέλνεται ξανά Αθήνα λοιπόν για service 2η φορά. Αυτό έγινε αρχές Αυγούστου. Είχα δηλαδή 1 μήνα ήδη χωρίς κινητό. Από τότε μέχρι σήμερα, τέλη Σεπτεμβρίου δεν έχω παραλάβει κινητό και στην κατάσταση της procordia γράφει Waiting spare part. Έχω επικοινωνήσει και μαζί τους και λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση για το χρόνο στον οποίο θα έρθει το ανταλλακτικό. Έχω υποστεί τεράστια ταλαιπωρία κοντεύω 3 μήνες χωρίς κινητό, έχοντας καθόλου ενημέρωση για το πότε θα το παραλάβω. Και χωρίς καμία απολογία για όλα αυτά από την LG και πάντα με υφάκι στο τηλέφωνο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να μου στείλουν ένα καινούργιο κινητό. Ακόμα και να το παραλάβω πλέον έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο θα είναι εντάξει. Οι χειρότερες εντυπώσεις, πραγματικά. Δεν ξανααγοράζω τίποτα από LG.
×
×
  • Create New...