Jump to content

Depi117

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Depi117

  1. Στο ebay λέει πως αν έρθει κατεστραμενο τότε επιβαρύνεται ο πωλητής το κόστος. Έχει και σχέδιο που γράφει ότι σου δίνει refund το κόστος αποστολής+το κόστος αγοράς. Απλά μου κάνει εντύπωση που το είπα στον Seller καξ αυτός μου είπε ευτυχώς που το είπες για να ξέρουμε για άλλη αποστολή. Αναφορά για refund πουθενά. ....σήμερα είναι Κυριακή οπότε μάλλον αύριο περιμένω απάντηση του. Το επόμενο θα είναι από banggood με ασφάλεια και tracking number...δεν ξανατολμαω από ebay.
  2. Ναι άνοιξα στο ebay απλά εγώ ήθελα refund και αυτό μου έβγαζε μόνο επιλογή για return. Ελπίζω να μου καλύψει τα χρήματα για την επιστροφή.
  3. Χαίρεται πρωτάρα σε τέτοιο θέμα γιατί μέχρι τώρα ζητούσα refund απευθείας στον Seller κ μου το έδινε άλλωστε το πόσο ήταν μικρό. Πριν ένα μήνα όμως παρήγγειλα drone από ebay. Ενώ ο Seller εχει 99,3 % feedback με έχει σκάσει. Ηρθε σε μια απλή σακούλα με 2 χαλασμενα-σπασμένα μοτέρ κ εξαρτήματα. Αφού του έστειλα 4 email παρατήρησα ότι δεν αναφέρει κάτι για refund κ απαντάει μόνο μια φορά τη μέρα. Έτσι σήμερα έκανα αίτηση για return. Στο ebay λέει πως αν έρθει χαλασμένο τα μεταφορικα για Κινα τα πληρώνει ο ίδιος αλλά αυτός γράφει πως τα πληρώνει ο αποστολέας. Τι κανω; απαιτώ τα χρήματα; να ανοίξω και στο paypal Case?
×
×
  • Create New...