Jump to content

vovolas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vovolas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

vovolas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση δυστηχώς όμως η επιλογή αγαπημένα είναι κενή δεν υπάρχει κάτι αναφέρομαι στις ρυθμίσεις των μυνημάτων στα αγαπημένα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ μόλις το βρήκα!!!!
  2. Παιδιά καλησπέρα να κάνω μία ερώτηση ίσως κουτή αλλά θα το τολμήσω να ρωτήσω.:) Αγόρασα το Huawei P9Lite και η ερωτησή μου είναι η εξής: Στα μυνήματα ενώ έχω κάνει διαγραφή την λίστα με τα μυνήματα που έχω λάβει-στείλει όταν πατάω νέο μύνημα μου βγάζει λίστα με τις επαφές που έχω στείλει μυνήματα αυτή η ρημαδολίστα πως σβήνετε? πατάω παρατεταμένα σε κάθε μία επαφή δέν βγάζει λίστα διαγραφή ή κάποιο Χ γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι μπορεί να γίνετε? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!
  3. Καλησπέρα λόγω επαγγελμάτικων υποχρεώσεων δέν έχω μπεί στο Forum ευχαριστώ πολύ Brousko για την απαντησή σου και ναι έκανα δουλειά με το nova launcher να σαι καλά!!:)
  4. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση το stock launcher επρόκειτο για κάποιο software για να βγάλω το εικονίδιο? Γνωρίζοντας την rom τι θα μπορούσαμε να κάναμε? Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων :O
  5. Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum προχτές αγόρασα το Turbo X Ι 4G και η ερωτησή μου είναι πως μπορώ στην αρχική μου οθόνη να κάνω κατάργηση-αφαίρεση πείτε το όπως θέλτε την μπάρα αναζήτησης Google.Εννοείται το έχω κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο παρατεταμένα πατημένο το εικονόδιο αλλά δέν μου βγάζει καθόλου Χ κατάργηση και τα σχετικά,άλλο ένα ερώτημα πώς μπορώ να προσθέσω εκεί που εμφανίζονται οι extra λειτουργίες π.χ λειτουργία πτήσης κ.τ.λ.π και άλλα εικονίδια π.χ 4G?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:) 'Εψαξα στα F.A.Q δεν βρήκα τίποτα εκτός άν μου διέφυγε συγνώμη αν σας ζάλισα. Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στην ερωτησή μου?? Τουλάχιστον μη περιμένω άδικα ευχαριστώ και πάλι.
×
×
  • Create New...