Jump to content

TheDriver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TheDriver

  1. Ναι αλλα ποιοι λογοι;.... Δηλαδη αν παρει καποιος το τηλεφωνο θα περιμενει να του ερθει με "ξενο" φορτιστη και οχι τον δικο του; Εμενα μονο αυτο με χαλαει. Γιατι να μην εχω τον δικο του φορτιστη και να παιρνω αλλους..
  2. Κατι που ακομα με απασχολει.... Γιατι δεν βγαζουν τον γνησιο φορτιστη για το ouki 6000pro; Ειχαμε ξαναμιλησει για το θεμα, αλλα συνεχιζω κ εχω την ιδια απορια..
  3. Μαθατε για το καινουργιο oukitel 10000s;
  4. Παιδια απο αυτονομια πως πατε; Εγω απο τοτε που το πηρα μια χαρα ειναι. Το εχει κανενας αρκετους μηνες για να μας πει κανα νεο; :D
  5. Για οσους εχουν θεμα με διαφορα θεματα οπως το να μην χτυπαει ο ηχος κλησης, εγω εκανα επαναφορα συστηματος κ ολα εστρωσαν. Πιστευω φταιει το κατεβασμα εφαρμογων που ζητανε διαφορες αδειες..
  6. ... Τελικα νομιζω το clean master εβγαζε το μηνυμα.. :"D
  7. Οχι, ειχα μια αλλα την διεγραψα. Οταν το φορτιζεις (ανοιχτο το τηλ) κατω λεει "απομενουν ..... λεπτα για πληρη φορτιση". Και πιο κατω εχει "κανονικη" "συνεχομενη" "αργη".
  8. Ouki for ever :D Τελικα το θεμα το ειχε ο φορτιστης (το ιδιο ακριβως θεμα με το iphone της γυναικας μου). Κατι που ηθελα να ρωτησω. Οταν το φορτιζα με τον παλιο, μετα απο κανα μισαωρο που ανοιγα την οθονη να τσεκαρω, ελεγε "αφυσικη κατασταση μπαταριας".. Το πατουσα και εγραφε "αργη φορτιση αποφυγετε την χρηση οσο φορτιζει" η κατι τετοιο. Τοχει βγαλει κ σε κανεναν αλλον? Στην αρχη φορτιζε "κανονικα", κ μετα εβγαζε "αργα"..
  9. Εχει βρει κανεις "πληκτρολογιο" Τ9 να ειναι και στα Ελληνικα; Αυτο το qwerty μεχει ζαλισει :D
  10. Παιδια για τον φορτιστη μου απαντησαν να δοκιμασω αλλον. Μπορει κανεις να μου προτεινει ποιον ακριβως να παρω (και απο που);
  11. Εγω παιρνω κι απο Geekbuying. Το κινητο μου ηρθε μεσα σε 9 ημερες. Να δουμε τωρα αν ανταποκριθουν "θετικα" με το θεμα του φορτιστη..
  12. Τι πρεπει να κανω για να πιανει 4g; Επισης ο φορτιστης συνεχιζει και "καιει" οταν το φορτιζω (καμια φορα σταματαει να ζεσταινει).. Αρχιζω κ ανησυχω, μου ειχε αρεσει πολυ το τηλεφωνο, σκεφτομουν μελλοντικα και για το premium
  13. Και εμενα καπου 4 ωρες κανει. Ενας φορτιστης, 2 καλωδια (ενα μαλλον για να φορτιζω τα αλλα τηλεφωνα). Απλα εγω ειχα παρατηρησει οτι ζεσταινει πολυ σε μερικες μπριζες. Το τηλεφωνο ειναι μια χαρα, ομως λογο μεγαλης ζητησης οι κινεζοι εχουν ψιλοχασει την μπαλα.. Στο k6000 premium να δουμε τι θα γινει..!
  14. Ο φορτιστης σου γραφει Oukitel; Γιατι εμενα μονο τα καλωδια εχουν oukitel καρτελακι, ο φορτιστης ACT γραφει. Και το βαζω για φορτιση στο δωματιο γιατι σε αλλες μπριζες γ καποιον λογο ζεσταινει πολυ.
  15. Ξεχασα να σας πω οτι μου ηρθε το τηλεφωνο με φορτιστη "ACT", η κατι τετοιο γραφει.. μονο τα καλωδια λενε Oukitel. Το εβαλα για φορτιση κ εγινε πολυ ζεστο.. αλλαξα 2 φορες μπριζα και με την τριτη ολα καλα, δροσισε φορτισε καλα... :what: Να τους στειλω λετε μηνυμα;
  16. Παρατηρησα οτι μετα απο 10 περιπου λεπτα gaming (πολυ ελαφρια παιχνιδια) το τηλεφωνο αρχιζει κ ζεσταινεται κοντα στο πισω μερος της καμερας. Το κανει κ σε εσας αυτο; Εχω κ κλειστο το wifi..
  17. Εννοω μολις το παρεις καινουργιο, θελει καποια συγκεκριμενη φορτιση η μπαταρια?
  18. Οταν ειναι καινουργιο ποση ωρα φορτιση χρειαζεται; Περιμενουμε να ξεφορτισει πληρως; Δεν βρηκα σχετικες οδηγιες στο βιβλιαρακι.
  19. Με χρηση ιντερνετ, παιχνιδια κλπ ανεβαζει πολυ θερμοκρασια;
  20. Παιδια περιμενω κ εγω απο το Geekbuying το τηλεφωνο. Το εστειλαν πριν 4 ημερες κ αναρωτιεμαι σε ποσες εβδομαδες θα το παραλαβω :rotfl: .. Ειχα ψαχτει αρκετα πριν αποφασισω να το παραγγειλω. Φανταστικη μπαταρια, στιβαρο, καλη αναλυση κ FHD, 8πυρηνο κλπ κλπ.. για τα χρηματα του με μαγνητισε. Απ' οτι καταλαβα ειναι μια χαρα.. απλα με αγχωνει αυτο που ακουω για τα "ελαττωματικα".. Καταλαβαινω οτι ολες οι εταιριες μπορει να τυχει να βγαλουν καποια ελαττωματικα προϊοντα.. αλλα ποσο συχνο ειναι στην Oukitel.. εσεις που το εχετε τι γνωμη εχετε σχηματισει;
×
×
  • Create New...