Jump to content

konstheo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konstheo

  1. Εγνατία-Παπαναστασίου είναι το ΜΔ ανατολ. Θεσ/νίκης. Το τηλ είναι 2310833603
  2. Εδώ έχεις δίκιο. Η ευγένεια με σκλαβώνει, αν κι ο δικός μου ταχυδρόμος το έκανε αυτό δε θα έλεγα τίποτα -- αρκεί βέβαια αυτό να μη συνέβαινε διαρκώς. Η δική μου είναι άλλη περίπτωση όμως. Ο τύπος δε μπήκε καν στη διαδικασία να χτυπήσει κουδούνι. Και πλην τούτου, και οι προηγούμενοί του **συστηματικά** δεν είχαν μαζί τους κανένα από τα δέματά μου και εμφανίζαν αντίστοιχες συμπεριφορές (αφήναν ειδοποίηση χωρίς να χτυπήσουν καν, ή πρώτα αφήναν ειδοποίηση μετά χτυπούσαν θυροτηλέφωνο κι έφευγαν αμέσως χωρίς να απαντούν καν στο θυροτηλέφωνο). Η κατανόηση (πρέπει να) έχει όρια κι όχι να γίνεται κατάχρηση από τη μία πλευρά. Γιατί μετά το θέμα "αντιστρέφεται", κι αυτός που λαμβάνει την κατανόηση (ο ταχυδρόμος) καταντάει αυτός να μην κατανοεί εμένα και το δικό μου φόρτο εργασίας. -- άλλωστε αυτός οφείλει να έχει τα συστημένα μαζί του, όχι εγώ να κουβαλιέμαι στα ΕΛΤΑ.
  3. Γιατί υποθέτεις ότι είχε *πολλά* δέματα να κουβαλήσει; Αν δεις το log πιο πάνω η δουλειά του σήμερα ολοκληρώθηκε σε δύο ώρες (7.41 με 9.44) ενώ συνήθως τελειώνουν μετά τις 13.00. Πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα είχε ελάχιστα γράμματα-δέματα να μοιράσει. Ακόμη και πολλά να είχε όμως να κουβαλήσει, να πάρει καροτσακι λαϊκής αγοράς στην τελική και να τα έχει μαζί του. Από τη στιγμή που είναι μέρος της δουλειάς του να παραδίδει τα συστημμένα οφείλει να το κάνει, κι όχι να μεταθέτει σε εμένα τη δουλειά του αυτή εξαναγκάζοντάς με να τρέχω εγώ στα ΕΛΤΑ. Εμένα με ρώτησε κανένας αν έχω χρόνο να τρέχω κάθε τρεις και λίγο και να στήνομαι στις ουρές; Κι εγώ έχω βαρύ φόρτο εργασίας, δε μετέθεσα όμως καμία από τις ευθύνες μου και το φόρτο εργασίας μου σε άλλον. Σκληρή η πραγματικότητα, δε λέω, αλλά καθένας με τα προβλήματά του. Anyway, μπορώ κάτι να κάνω;
  4. Παραθέτω τα τελευταία entries από ένα log που αφορά συστημένο εξωτερικού: ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-08-2016 05:46 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 23-08-2016 07:41 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 23-08-2016 08:07 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-08-2016 09:44 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Όταν κατά τις 13.00 κατέβηκα στην είσοδο της οικοδομής βρήκα την ειδοποίηση του ταχυδρόμου. Το θέμα είναι ότι μέχρι τις 9.44 (που φαίνεται ότι το δέμα επέστρεψε στη ΜΔ ανατολικής θεσσαλονίκης) ΟΥΔΕΠΟΤΕ χτύπησε το θυροτηλέφωνο του σπιτιού. Με άλλα λόγια η ειδοποίηση αφέθηκε χωρίς καν ο ταχυδρόμος να χτυπήσει το κουδούνι. Γενικότερα, είναι η πολλοστή φορά που αυτό συμβαίνει στα τελευταία χρόνια. Με το συγκεκριμένο ταχυδρόμο που εξυπηρετεί αυτή την περίοδο την οικοδομή είναι η 2η φορά. Την πρώτη είχα πάει και είχα κάνει χοντρή φασαρία στη ΜΔ, όπου και περίμενα τον ταχυδρόμο να επιστρέψει από τη διανομή είχαμε μία πολιτισμένη συζήτηση, η οποία όμως απ' ότι φαίνεται δεν τον άγγιξε καθόλου. Επειδή έχω αρχίσει να κουράζομαι να κουβαλιέμαι στα ΕΛΤΑ και να στηνομαι σε ουρές επειδή οι ταχυδρόμοι δεν κάνουν τη δουλειά τους, τι μπορώ να κάνω;;; (πέρα από φασαρία στη ΜΔ ή στον ταχυδρόμο, που πραγματικά δεν ξέρω πόσο τα λαμβάνουν υπόψη τους).
×
×
  • Create New...