Jump to content

pcd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pcd

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

pcd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Thanks για την απάντηση. Η διαδικασία της αλλαγής της μπαταρίας πόσο εύκολη είναι για κάποιον "μη ειδικό" μιας και έχω την εντύπωση οτι ειναι μη αποσπώμενη.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και ένα χρόνο. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και για τα 50 ευρώ που μου είχε κοστίσει ήταν άψογο. Το θέμα είναι οτι τις τελευταίες ημέρες ενώ σερφάρω στο internet, είτε μέσω wifi είτε με τα δεδομένα, σβήνει αυτόματα. Προφανώς και θα οφείλεται στην μπαταρία μιας και όταν σερφάρω ενώ παράλληλα το φορτίζω δεν σβήνει ποτέ. Το ερώτημά μου όμως είναι το πως γίνεται να σβήνει ενώ η μπαταρία δεν έχει μηδενίσει. Δηλαδή αν η μπαταρία είναι φορτισμένη στο 80%, θα σβήσει το κινητό και μετά όταν το ανοίξω θα είναι πάλι στο 80%! Καμιά γνώμη?
  3. Επιπλέον των ερωτήσεων του rigas8279, υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η ποιότητα του πως ακούγομαι εγώ στις κλήσεις μου?
  4. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από τις 27.08 και λες οτι δεν θα έχει φτάσει ακόμα? Νόμιζα οτι θα είχε φτάσει και απλά θα ήταν σε καμιά στοίβα στο Ελ. Βενιζέλος. Πόσες ανταποκρίσεις γίνονται από Χονγκ Κονγκ για Αθήνα για να μην έχει φτάσει σε 10 μέρες?
  5. Εγώ έκανα την παραγγελία από banggoog στις 23.08 και ακόμα δεν έχω παραλάβει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι από τις 27.08 και μετά δεν έχει υπάρξει αλλαγή στο status που εμφανίζει η swisspost. Το tracking number είναι RS916473776CH. Αν κάποιος φίλος έχει την καλοσύνη ας ρίξει μια ματιά να δει αν πρέπει να ανησυχώ. Με αυτά που έχω διαβάσει υποθέτω οτι είναι στην Ελλάδα και δεν έχει ανοιχτεί ακόμα ο σάκος, αλλά είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα και δεν ξέρω τι παίζει.
  6. Εμένα δείχνει το ακόλουθο status το οποίο είναι παρεμφερές με το δικό σου, από τις 27.08 και από τότε δεν έχω άλλη ενημέρωση. Αν είναι φυσιολογικό το ένα είναι και το άλλο. " 27.08.2016 18:14 The consignment has left the origin border point Asendia Hong Kong". Χωρίς να έχω εμπειρία μιας και αυτή είναι η πρώτη μου αγορά από Κίνα, θέλω να πιστεύω οτι και το δικό σου και το δικό μου έχουν φτάσει στην Ελλάδα αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η καταγραφή.
  7. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με μια αγορά που έκανα από το banggood. H παραγγελία έγινε στις 23.08 και έλαβα το παρακάτω tracking number: RS916473776CH Aπό τις 27.08 μέχρι σήμερα έχει το ίδιο status χωρίς καμία μεταβολή. Είναι φυσιολογικό αυτό για τέτοιο χρονικό διάστημα; Η αποστολή έγινε με swiss post. Ευχαριστώ!
  8. Με τις κινέζικες εφαρμογές για τις οποίες διαμαρτύρονται πολλοί χρήστες κινέζικων κινητών τι παίζει? Μπορούν να απεγκατεσταθούν εύκολα ή χρειάζεται κάποιο ρουτάρισμα το κινητό? Ή απλά υπάρχουν χωρίς να "ενοχλούν"? Όταν έκανα την παραγγελία στο banggood, τους ζήτησα μεταξύ άλλων να τις απεγκαταστήσουν (είδα οτι το κάνουν πολλοί αγοραστές στις παραγγελίες τους στο vickmall) αλλά δεν μου απάντησαν σχετικώς.
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το αγόρασα σήμερα από το banggood και είμαι στην αναμονή.Στο gearbest υπήρχε σε χαμηλότερη τιμή (49.99 usd),αλλά διάβασα τελευταία αρκετά αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα,οπότε και επέλεξα να πληρώσω 5 δολάρια παραπάνω.Η πληρωμή έγινε μέσω paypal με χρεωστική της eurobank χωρίς πρόβλημα(ομολογώ οτι δεν το περίμενα μιας και ήταν η πρώτη μου αγορά σε καθεστώς capital controls)..Με ψιλοέγδαραν λίγο στην ισοτιμία ή/και στη προμήθεια (2.5%?)αλλά η τιμή είναι και πάλι πολύ χαμηλή (50 ευρώ).Ελπίζω να μην έxω προβλήματα με την παραλαβή και να πάνε όλα καλά!
  10. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και είναι η πρώτη φορά που κοιτάζω γενικά για κινέζικο κινητό, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε άποψη σχετικά με τις υψηλές τιμές sar που ακούγεται οτι έχουν τα κινητά αυτά (οχι οτι τα iphones πάνε πίσω αλλά λέμε τώρα) και αν σας προβληματίζει καθόλου αυτό. Έστειλα ένα email μέσω του gearbest οπου και ρωτούσα σχετικά και η απάντηση που πήρα από το customer teem ήταν οτι δεν γνωρίζουν το sar του μοντέλου. Κάτι ακόμα, εσείς που το αγοράσατε πρόσφατα από την κίνα, χρειάστηκε να κάνετε κάποιο ρουτάρισμα ή ήταν ΟΚ από την αρχή? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...