Jump to content

sotiroula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotiroula

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sotiroula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ευχαριστω για την απαντηση διορθωσα το ποστ γιατι το βρηκα επρεπε να κανω συγχρονισμο αυτο που ελεγα μετα την αναβαθμιση και οταν το ειχα παρει στην αρχη με εβαζε στις επαφες σαν κεντρικο μενου κανονικα θα επρεπε να βγαζει στο μενου και οχι στις επαφες.. πρεπει να πατησω εξοδος για να με παει στο κανονικο μενου ειναι σαν σα εχω αποθηκευση την σελιδα επαφες σαν αρχικο μενου...τι παιζει?????????????
  2. Καλησπέρα! Εβαλα το τελευταιο λογισμικο (6.0.1) κ αντιμετωπίζω ενα προβλημα οταν θελω να το ανοιξω το κινητο αντι να με βαλει στο αρχικο μενου με βαζει στις επαφες
  3. καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση... μου τα βγαζει διαφορετικα παω google photos -ρυθμισεις-Δημ. αντ. ασφαλειας και συγχρονισμος και επιλεγω απενεργοποιηση σωστα?? τωρα μπορω να σβησω τις φωτο απο το google photos?? η θα μου διαγραψει και απο το κινητο τις φωτογραφιες? πριν χωρις να απενεργοποιησω μου τις διεγραψε ευτυχως που ηταν στον καδο! :wacko:
  4. οταν βγαζω οχι οταν ανεβαζω λαθος
  5. οταν ανεβαζω φωτογραφιες απο το κινητο ανεβαινουν και στο google στο λογαριασμο και ειναι δημοσια.. για πιο λογο να γινεται αυτο σε προσωπικες φωτογραφιες?? και πως γινεται να βγαλω αυτο το πραγμα??
  6. παιδια για φωτογραφια πανοραμα παταμε μονο πανοραμα?? η κανω και καποια αλλη ρυθμιση?? ειναι τοσο μικρη που φαινεται ελαχιστα... και κατι ακομα φωτογραφια 360° γινεται με καποια εφαρμογη??
  7. και στα κανονικα μηνυματα γιατι δεν μπορω να βαλω μικρη γραμματοσειρα?
  8. καλησπερα, παιδια εχω 3 μερες το κινητο και με ανοιχτο wi fi μου ερχονται ενημερωσεις facebook, email δεν παιζω παιχνιδια αλλα μπαταρια τελειωνει γρηγορα! 1 μερα δηλαδη καθε μερα φορτισμα.. ακουω να λενε οτι τους κραταει η μπαταρια 2 μερες μηπως δεν εχω κανει κατι που να μην καταναλωνει τοση μπαταρια??? :blink:
  9. καλησπερα, για να κατεβασω εφαρμογες για την φωτογραφικη μου ζηταει λογαριασμο ID απο samsung account τι ειναι αυτο δεν εχω ιδεα?? :O
×
×
  • Create New...