Jump to content

Akisthesss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Akisthesss

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Akisthesss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μολις βαζω την καρτα μου βγαζει ειδοποιηση οτι γινεται ελεγχος για σφαλματα.μετα οτι η καρτα θελει διαμορφωση ,επιλεγω να γινει και μετα μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι αδυνατο να γινει η διαμορφωση της καρτας και μετα τελος .ουτε απο τις ρυθμισεις ουτε απο τη διαχειρηση.και επισης σημερα δοκιμασα να συνδεσω στικακι με otg αλλα τιποτα απολυτως.ισως να φταει το καλωδιο otg. Ειναι κριμα για ενα τοσο αξιολογο κινητο.αν καποιος μπορει καθε βοηθεια δεκτη!
  2. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις Τι class και τι μορφη ειναι;πχfat32,ntfs... Γιατι οτι και να δοκιμασα δεν εχω αποτελεσμα.ευχαριστω
  3. Παιδια καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις να βαλει καρτα μνημης και αν λειτουργει;
  4. καλησπερα,εχω ενα προβλημα με την καρτα μνημης του κινητου.δοκιμασα 2 καρτες διαφορετικου μεγεθους και μαρκας και δεν δεχεται καμια.μου βγαζει οτι ειναι κατεστραμενες και θελει διαμορφωση.κανω αλλα μετα τιποτα...οι καρτες σε αλλα κινητα δουλευουν κανονικα.δοκιμασα να τις κανω διαμορφωση και στον υπολογιστη σε ολες τις μορφες αλλα και παλι τιποτα. . οι καρτες και οι 2 sdhc class10. κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...