Jump to content

cmzusiic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cmzusiic

  1. cmzusiic

    Doogee X5 pro

    Παιδιά έχω διαβάσει αρκετά από τα σχόλια σε αυτό το νήμα και είμαι μεταξύ της αγοράς του Doogee X5 Pro ή Motorola Moto G 3rd Gen (1GB RAM). Πιστεύετε για χρήση browsing, youtube videos, skype & viber χωρίς ανάγκες για gaming και για κύριο κινητό για κάποια χρόνια (θέλω δηλαδή να είναι κάπως ποιοτικό και να κρατήσει) πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του Doogee ή να πάω προς Moto G για κάτι ποιοτικότερο; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν είναι κάπως άκυρη η ερώτηση.
  2. Γιατί καταρχάς η τιμή ξεφεύγει κάπως, καθώς φτάνει τα 150+ ευρώ μαζί με μεταφορικά, και δεν ξέρω κατα πόσον με αυτά που ανέφερα αν αξίζει τόσο αυτή η χρηματική υπέρβαση. Προσθέτοντας συνέχεια +20, +30 ευρώ μετά λες γιατί δεν παίρνω για παράδειγμα το Μοτο Χ στα 160 ευρώ που είναι καλύτερο από όλα αυτά. Οπότε στο θέμα μας, ποιά η γνώμη σας για Doogee X5 Pro vs Motorola Moto G. Αξίζουν τα κάποια χρήματα παραπάνω ή να μην πάω λόγω 1GΒ RAM;
  3. Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω νεό κινητό από Ελλάδα (παρακαλώ όχι προτάσεις από Κίνα) με όσο το δυνατόν τα λιγότερα χρήματα, καλύπτοντας τις ανάγκες/απαιτήσεις μου. Ας ξεκινήσω αναφέροντας τι δυνατότητες θέλω (κυρίως) να μου προσφέρει το κινητό: - Να είναι αξιοπρεπέστατο στο browsing (να φορτώνει τις ιστοσελίδες γενικά γρήγορα), και να παίζει απροβλημάτιστα youtube videos (μέχρι 720p θα είναι μια χαρά) - Να είναι κάποιο μοντέλο το οποίο είναι γνωστό σε διάφορες κοινότητες που ασχολούνται με after market ROM's και να υπάρχουν αρκετές (θα προτιμούσα σταθερές) που να το υποστηρίζουν (αν υποστηρίζεται και από την εταιρεία με updates ακόμα καλύτερα για τα πρώτα χρόνια που δεν θέλω να χαθεί η εγγύηση) - Να είναι 4G - Να έχει καλό GPS sensor Αυτά κυρίως παιδιά, τώρα αν έχει κάποια extras όπως να τραβάει καλές φωτό είναι δευτερεύοντα, αλλά το συγκεκριμένο θα εκτιμηθεί (δεν είναι δηλαδή και τελείως αδιάφορο, αλλά όχι και προτεραιότητα). Games δεν με ενδιαφέρει να παίζει. Τέλος, εννοείται να είναι λειτουργικό ως κινητό, δηλαδή να μην έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα όσον αφορά κλήσεις κ.λπ. Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε αυτά: - Doogee X5 Pro - Motorola Moto G 3rd Generation (1GB RAM) - LG K10 (δεν ξέρω κατα πόσον αξίζουν τα παραπάνω ευρώ από το moto g) - Honor 4X (με προβληματίζει ότι είναι 5,5' θα προτιμούσα 5') Κρίνοντας με βάση τα specs και τις ανάγκες μου, πιστεύω πως το Doogee είναι μια χαρά απλά διστάζω λίγο όσο να πείτε λόγω μάρκας (αν και έχω διαβάσει το thread εδώ με καλές γνώμες από τα παιδιά που το έχουν), ενώ αν πάμε σε κάτι "ποιοτικότερο" θα επέλεγα το Moto G, ενώ σε αυτό διστάζω λόγω του 1GB RAM (για ψυχολογικούς κυρίως λόγους αν και έχω διαβάσει επίσης εδώ αρκετά καλά λόγια παρά το 1GB RAM). Τα υπόλοιπα 2 τα βάζω ως κάτι extra που δεν ξέρω αν αξίζει, μιας και όπως ανέφερα θέλω με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα να καλύψω τις παραπάνω "απαιτήσεις". Συγγνώμη εάν σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμα, περιμένω τις γνώμες σας!
×
×
  • Create New...