Jump to content

Kostas13pa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostas13pa

  1. Kostas13pa

    ZTE Axon 7

    Καλησπέρα παιδιά και καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν! Εγώ έχω το κινητό εδώ k 2 μήνες πλέον και μπορώ να πω πως είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος..όσο αφορά την απόδοση τις κάμερας ήθελα να πω κάποια πράγματα..βασικά είμαι k ερασιτέχνης φωτογράφος οποτε έχω και dslr αλλα και mirroless dslr φωτογραφικές μηχανές. Βασικά λοιπόν κανένα smartphone δεν έχει ακόμα φωτογραφική μηχανή που να πεις ότι έχει φοβερή ποιότητα ούτε του s7 για τα δικά μου ματια..έτσι λοιπόν το Axon7 μπορώ να πω ότι για smartphone έχει μια καλή camera συνολικά...Ιδιαίτερα όταν υπάρχει επαρκής φωτισμός η απόδοση είναι αρκετά καλή μπορώ να πω..για low light θέλει manual settings και στήριξη σε τριποδο αν θέλει κάποιος να τραβήξει μια photo που θα είναι καλή.. επίσης εξαρτάται αν θέλετε να τραβάτε photos για μεγάλο printing η απλώς για social media χρήση κλπ όπου εκεί δεν υπάρχει κανένα θέμα μιας και κάνοντας resize την photo σε 1080p διάσταση πχ σχεδόν όλες φαίνονται πολύ καλές (και οι κακές low light)..επίσης κάνοντας κάποια test είναι καλύτερο να κατεβάσετε την ρύθμιση από τα 20MP στα 12Mp όπου αποδίδει λίγο καλύτερα. Ελπίζω να βοήθησα όσους σκέφτονται να αγοράσουν την συσκευή και το σκέφτονται λόγο φωτογραφικής.
  2. Kostas13pa

    ZTE Axon 7

    Παρακαλώ! Ούτε και μένα με νοιάζει το screen protector απλά έχω πληρώσει σε αντιστοιχία πιο πολλά από τον Αμερικανο και έχω πάρει λιγότερα..από εκεί και πέρα εννοειται αν είναι να το πάρεις στα χερια σου τόσο αργά ναι είναι καλύτερα να πας το 6/128.
  3. Kostas13pa

    ZTE Axon 7

    Ευχαριστώ! Τα ακουστικά είναι πολύ καλά χαχαχα... η συσκευασία συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που είπες, μια καρτούλα εγγύησης 1 χρόνου, αλλα είναι λίγο περίεργο μιας και είναι κενή ενω υποτίθεται λέει ότι για να είναι ενεργή η εγγύηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον πωλητή.. έχει μια clear case για το κινητό, ένα σιδεράκι για να ανοίγεις την θήκη των sim cards και ενώ στην αμερικανικη έκδοση δίνει και screen protector, δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται.. γενικά δείχνουν να μην ενδιαφέρονται πολύ για την Ευρώπη..όσο αφορά για την έκδοση σίγουρα το 6/128 θα είναι ακόμα καλύτερο αν και για τις δικες μου ανάγκες είναι μια χαρά (με ένα μικρό hack βάζεις 2 sim μαζί με sd card οποτε έχεις 256gb extra)
  4. Kostas13pa

    ZTE Axon 7

    Kαλησπέρα παιδιά, μένω Αγγλία και έχω το τηλέφωνο εδώ και 1 εβδομάδα σχεδόν..έχω την έκδοση 4/64 σε ion gold.. το κινητό είναι συνολικά εξαιρετικό αλλα δυστυχώς είναι διαφορετικη ευρωπαϊκή έκδοση από την αμερικανικη.. το σημαντικότερο που λείπει είναι η εγγραφη video σε 1080p 60fps που είναι standart στο αμερικανικο. Από εκεί και πέρα, πολύ γρήγορο, πολύ καλή κάμερα σε λήψεις ημέρας,καλή λήψη video, απίστευτος ήχος από τα ηχεία και ηχογράφηση, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλή μπαταρία.. δυστυχώς σε low light λήψεις το software τις κάμερας δεν είναι καλο και ελπίζω να βελτιωθεί με κάποιο update.. υπάρχει επίσης κάποια διαφορα ήχου & εικόνας σε video του youtube που επίσης λογικά θα φτιαχτεί με κάποιο update..αυτά, αλλα ότι άλλο θέλετε μου λέτε και ευχαρίστως να απαντήσω
×
×
  • Create New...