Jump to content

linam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About linam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

linam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. linam

    Huawei P9 Lite

    Ευχαριστώ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ!
  2. Γεια σας! Τι θα προτείνατε μεταξύ Huawei P9 Lite και Lenovo vibe shot ; Γενικα θα ήθελα να ειναι γρήγορο, να παίρνει αρκετές εφαρμογές και να μην κολλάει και να εχει καλή ανάλυση/χρώματα οθόνης, καλή κάμερα για την ημέρα αλλά και για σκοτεινές/νυχτερινές λήψεις.. Ευχαριστώ πολύ!
  3. linam

    Huawei P9 Lite

    Γειά σας! Σκεφτομαι να αγοράσω το Huawei P9 Lite στα 2gb αλλα εχω λιγο δίλημμα καθώς μου αρέσει και το lenovo vibe shot.. Γενικα θα ήθελα να ειναι γρήγορο και να εχει καλή κάμερα και ανάλυση/χρώματα οθόνης.. Θα εκτιμούσα τις απόψεις σας καθότι δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρη.. Μου αρέσουν και τα δύο στο σχεδιασμό και στο μέγεθος. Επίσης σκεφτόμουν το Huawei p9 lite με 3 gb αλλα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και όπως διαβάζω και στο φόρουμ είναι vodafone branded..δεν ξέρω τι ακριβώς συνεπάγεται αυτό..
  4. Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει κάνει κανείς αγορά ή γνωρίζει για την αξιοπιστία των καταστημάτων dikarto.gr και experts-mobiles.gr ; Εχω δει το lenovo vibe shot που με ενδιαφέρει σε πολύ καλή τιμή, πολύ πιο φτηνό από άλλα καταστήματα . Φαντάζομαι είναι δικής τους εισαγωγής από Κίνα ή μήπως προοριζόταν για κάποια άλλη χώρα της ΕΕ; .. Ξέρετε τι παίζει με τις πολιτικές αυτων των καταστημάτων, με εγγυήσεις, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ελληνικό μενού κλπ; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...