Jump to content

Freegamer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Freegamer

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Freegamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενταξει παιδια αγορασα το redmi note 4x απο το λινκ που μου εδωσε ο φιλος,αναμενω τωρα το ποτε θα μου ερθει!
  2. Κατι τελευταια πραγματακια που θα ηθελα να ρωτησω,τελικα αποφασισα οτι θα παρω το RN4X απο το λινκ που μου εδωσε ο φιλος telefoneri. Επειδη φανταζομαι οι μπριζες της κινας με της Ελλαδας ειναι τελειως διαφορετικες ,θα χρειαστει να παρω ανταπτορα ή εχει ηδη μεσα απο μονο του ,οπως επισης ή γλωσσα,λογισμικο κλπ θα ειναι συγχρονισμενο με τα ευρωπαικα/Ελληνικα στανταρς η θα πρεπει να τους πω εγω να κανουν κατι αυτοι.(φανταζομαι οτι το πακεκτο θα ερθει σαν δωρο για να γλυτωσω το τελωνειο,πρεπει να τους πω κατι εγω για να το σιγουρεψω?)
  3. τοτε φανταζομαι θα μαζεψω λιγα χρηματα παραπανω για να παρω αυτο με την 800αρα
  4. οχι αθηνα ειμαι και εχω ακουσει οτι η 800αρα ειναι μονο για την wind που δεν με ενδιαφερει καθολου πηγα και συγκρινα το note 4x με το 4a και ειδα οτι το 4χ ειναι κλασης ανωτερο οποτε παρολλο που το 4α εχει την εγγυηση θα το αφησω. Οποτε ετσι οπως με βλεπω καταληγω στο note 4x Εχω καποιες ερωτησεις ομως 1)απο τα σιτε που το πουλανε το aliexpress ,το gearbest και το geekbying ειναι εμπιστα? https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-4x 2)οταν το παραγγειλω θα πρεπει να πω σε καποιο section π.χ οτι θελω να εγκαταστησουν λογισμικο για τα ευρωπαικα standards ή κατι τετοιο (δεν ξερω καθολου απο αυτα :P ) 3)υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω για το κινητο αυτο συγκεκριμενα ή γενικοτερα οταν παραγγελνω απο κινα?
  5. ειδα το g4 και δεν νομιζω οτι μου κανει αλλωστε το πιο φθηνο που βρηκα ειναι στα 154 ενω το 4x στα 146 .Επισης εχω μια απορια για το 4x ποια η διαφορα αυτων των δυο γιατι ειμαι τυφλος και δεν την βλεπω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_620820.html?admitad_uid=0d984237dd7ce485aa1f12eee95514ee http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-377571.html το λεω γιατι στην πλατη βλεπω οτι εχουν αλλου την καμερα οποτε δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα μοντελα ή κατι..
  6. καλησπερα στο forum Το ποσό που διαθέτω: 150 Την χρήση του κινητού :twitch,youtube instagram,facebook ,παιχνιδια,ταινιες (λιγο απο ολα :D ) Το μέγεθος της οθόνης :5+ camera με 8 ειμαι ευχαριστημενος λογισμικό; android μπαταρία: να κραταει μια μερα με συχνη χρηση προτασεις απο παντου δεν εχω κολλημα να ειναι μονο απο Ελλαδα θα ηθελα επισης να πω οτι εχω ηδη υποψην καποια τηλεφωνα απο κινα κυριως: το lenovo k3 note το οποιο το εχει ο αδερφος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος αν και βλεπω οτι τρωει κατι κολληματακια που και που επισης εχω σκεφτει τα xiaomi redmi 4 pro https://www.kimovil....omi-redmi-4-pro xiaomi redmi note 4 https://www.kimovil....global-3gb-32gb xiaomi redmi note 4x https://www.kimovil....i-redmi-note-4x
  7. τσιμπαει λιγο στην τιμη (απο αυτην που ειχα δωσει ως τοπ (120 ευρω)) ενα φιλος μου προτεινε και το mi 4c ως λυση και πιο κοντα στα λεφτα μου αλλα το μονο που με κραταει πισω ειναι η ελειψη υποδοχης για SD Card
  8. geekbuying αξιοπιστο site? γιατι δεν βλεπω κανα σιτε απο αυτα που μου ειπες για το note 2 (πηγα και vickmall και ηταν ακριβο)
  9. Πραγματικα ειμαι σε πολυ μεγαλο διλλημα μεταξυ redmi note 2 και του L1 x6oo και για να πω την αληθεια το μονο που με κραταει λιγο για να μην διαλεξω το 2 στα σιγουρα ειναι η ελειψη υποστηριξης οπως ειπες....δεν ξερω για καποιο λογο εχω πιστεψει στην letv γιατι cpu και αυτα πανω κατω ιδια αλλα και το 1 gb παραπανω ραμ εχει και καποια features παραπανω (η μνημη 32gb θα μου φτασει )και ειναι και 10-15 ευρω πιο φθηνο
  10. Απο τα μαγαζια που εχει σαν προτασεις στις τιμες στο kimovil Allienexpress Fastcardtech gearbest banggood geekbying κλπ Ποια θεωρουνται "αξιοπιστα" (το ξερω οτι υπαρχει αλλο thread αλλα ειναι πολυ γενικο και δεν τα εχει καπου "συγκεντρωμενα" γιατι βλεπω ρεε παιδια οτι οι τιμες απο το ενα σιτε στο αλλο μπορει να διαφερουν εως και 50+ ευρω.
  11. ευτυχως δεν εχω wind και δεν νομιζω να βαλω και ποτε,vodafone και cosmote μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο (περα οτι το εχω καρτοκινητο)αυτα τα υποστηριζει χωρις προβλημα??
  12. εχει ξανακουσει κανεις τπτ για τα LeTV?
  13. Καλησπερα στο φορουμ Ψαχνω για αγορα κινητου με 120ευρω Με ενδιαφερει παρα πολυ ο επεξεργαστης και η ραμ,η καμερα δεν ενδιαφερει τοσο πολυ Εχω στο νου μου το lenovo k3 note αλλα εχω διαβασει οτι μετα απο λιγο καιρο εχει προβλημα με υπερθερμανση και στην αφη,ισχυει κατι τετοιο?? Καμια αλλη προταση? http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi4c http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-s13gb-32gb http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi42gb-16gb-4g Ξερει κανεις τιποτα για αυτα τα 3 ??Γιατι οπως ειδα τα xiaomi ειναι δυνατο χαρτι στην κινεζικη αγορα
×
×
  • Create New...