Jump to content

Honza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Honza

  1. Γεια σας. Προχθες η μικρη μου ανηψια (11 χρονων), καταφερε να κλειδωσει την Καρτα SIM του SAMSUNG GT-C3300K (COLOR: Sweet Pink) Υπαρχει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω ; Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  2. Καλημερα και Καλη Χρονια σας !!! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τον λογαριασμο μου στο PayPal. Θελω να μεταφερω μερικα λεφτα απο τον λογαριασμο μου στο PayPal, στο λογαρισμο μου στην Τραπεζα μου (Alpha Bank). Οταν δημιουργησα τον λογαριασμο μου στο PayPal, εδωσα λαθος ημερομηνια ληξης της καρτας μου (Alpha Bank Enter Visa) και το PayPal "κλειδωσε" η καρτα μου, αναφερωντας τον λογο: Παταω τον λογο μου γραφει το εξης: Επειδη εγω καταλαβαινω λιγα Αγγλικα, εαν μπορει καποιος να μου εξηγησει, τι πρεπει να κανω ... :confused:
  3. Δυστυχώς φίλε μου δεν θυμάμαι τι πρέπει να γράψω... Ξέρω μόνο ότι το SMS το στέλνεις στο 1651.;) Και θα συμφωνήσω με τον tasosmaroulitsis, αν γνωρίζει κάποιος κανένα site γι' αυτό το θέμα, ας το γράψει!
  4. Γειά σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής θέμα: Πρίν 3 χρόνια περίπου, είχα στείλει SMS στο 1651 της Cosmote, στην υπηρεσία: ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. (Δηλαδή έγραφες στο SMS το όνομά σου ή το επίθετο σου και σου έκαναν ανάλυση τι σημαίνει το όνομά σου) Μήπως γνωρίζει κάποιος αν λειτουργεί ακόμα αυτή η υπηρεσία και τι πρέπει να γράψω στο μήνυμα ? ? ? Ευχαριστώ πολύ ! ! !:)
  5. Για σας. Θα ήθελα μια βοήθεια για τις ρυθμίσεις (WAP & MMS) για το νέο μου κινητό Samsung SGH-620. Έχω σύνδεση Cosmote και το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Siemens ST-60. Μπήκα στο site της Cosmote, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ πολύ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! :) :) :)
×
×
  • Create New...