Jump to content

manos222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manos222

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

manos222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και αυτό σωστό που λες. Απλά δεν το ανέφερα επειδή πάντα θα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το τελωνείο να τσιμπήσει ακόμα και το απλό ταχυδρομείο. Ίσως να είναι πολύ μικρή η πιθανότητα ωστόσο δεν είναι μηδαμινή. Αν δεν υπάρχει καθόλου πιθανότητα τότε πάω πάσο. Δεν είμαι γνώστης της διαδικασίας. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναί. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ έκανα το αντίθετο :) Πρώτα έκανα παραγγελία και μετά έψαχνα στα forum να δω τι συμβαίνει. Μέσα στην ασχετοσύνη μου όμως ήμουν τυχερός που το έστειλε με EMS = Ελτά courier διότι με τα άλλα courier θα πλήρωνα πολύ πιο ακριβά τις διαδικασίες εκτελωνισμού. Επίσης το κινητό που αγόρασα (xiaomi redme note 3) μου άρεσε και ευτυχώς δουλεύει καλά (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Βέβαια ο πιο κρίσιμος χρόνος για να δω αν δουλεύουν όλα σωστά είναι ο πρώτος μήνας.
  2. Προς ενημέρωση του κοινού τελικά πλήρωσα τελωνείο. Συνολικό κόστος 63 ευρώ τελωνείο για αγορά περίπου 180 ευρώ κινητό. Από Ελλάδα πιο φθηνά θα μου έβγαινε και φυσικά θα ερχόταν πολύ πιο γρήγορα. Άλλη φορά μόνο από Ελλάδα ή τουλάχιστον από ευρωπαική αποθήκη.
  3. Γεια σας παιδιά, Έκανα αγορά από Κίνα ένα κινητό Xiaomi redme note 3 και το έστειλε με την υπηρεσία EMS singapore post. Το tracking number είναι: EX015463438SG . Στα ΕΛΤΑ μου εμφανίζει ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ . Διάβασα τον οδηγό και αναφέρει ότι:Τα συστημένα πακέτα με διαστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου ΔΕΝ εκτελωνίζονται, παρά μόνο σε ειδικές σπάνιες περιπτώσεις. Λέτε να την πάτησα και να πληρώσω πολλά στο τελωνείο; Γιατί βλέπω ότι στο τελωνείο το έχουν καθυστερήσει αρκετά. Μήπως τελικά η δική μου περίπτωση θεωρήθηκε ειδική σπάνια περίπτωση;:worry: Επίσης βλέπω παραπάνω μερικούς "συναθλητές" που αναφέρουν ότι πολλά δέματα που στάλθηκαν με αυτή την εταιρία από singapore post δεν φτάσαν ποτέ και ότι μπορεί να έδωσαν ακόμα και ψεύτικες πληροφορίες ότι τα πακέτα φτάσαν. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό και στην περίπτωσή μου;
×
×
  • Create New...