Jump to content

Thanasakis5002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thanasakis5002

  1. Παιδιά καλησπέρα, έχετε να προτίνετε, ή μάλλον πιο σωστά, να μου αποκλείσετε καποιο σκρουτζομάγαζο για την αγορά του κινητού? Ίσως πιο χρήσιμο ένα ανταπτοράκι στα κλειδιά ή το πορτοφόλι, το κουμπώνεις όπου γουστάρεις!;)
  2. Ναι το εχω υποψιν, απλα δεν ηξερα κατα ποσο συμβαινει ακομα 1 χονο μετα την κυκλοφορια.. Αλλα προφανως ειναι μονιμο θεμα! Anyway, η ιδέα του Stock Android έχει ζυμωθεί καλά στο μυαλό μου!:p
  3. Καλησπέρα παιδιά. Βασανίζομαι εδώ και πολύ καιρό με την επιλογή. Αρχικά, με την χωρητικότητα δεν έχω θέμα καθώς πλέον χρησιμοποιώ πολύ cloud υπηρεσίες! Όποτε όσον αφορά το nexus θα παω στην 16αρα έκδοση που είναι στα 213 ευρώ και κυριολεκτικά καθημερινά μειώνεται, παντα μιλώντας για σκρουτζομαγαζα. Αξίζει η διαφορά των 70 πλέον ευρώ για το g4; τι πιστεύετε; η χρήση του κινητού περιορίζεται για απλή καθημερινή casual χρήση, κυρίως internet, κάποια όχι ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια, messenging, καθώς επίσηςχρησιμοποιω συχνά GPS με ότι αυτο συνεπάγεται( μπαταρία, οθόνη, ακρίβεια δορυφόρου κλπ). Τέλος χρησιμοποιώ συνέχεια power bank οπότε ημπαταρία δεν με πολυαπασχολει. Μου αρέσει αρκετά, να πω σε αυτό το σημείο, το UI της LG.Επίσης να σημειώσω πως για το g4 θα γίνει υπέρβαση στο budget. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση στα χρηματα ευπρόσδεκτη. Όχι κάτι.κινέζικο, καθώς με έχει χαλάσει το UI τους και το λογισμικό τους συνολικά, ύστερα απο 4 Χρόνια στην κινεζική αγορά. Ευχαριστώ πολυ για τις ενδεχόμενες α απαντήσεις!
×
×
  • Create New...