Jump to content

sol4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sol4

  1. Ωραία! Μόνο να κρατήσει αυτό λιιιιιγο ακόμα, μέχρι να πάρω κι εγώ το δικό μου :p ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκαμε λοιπόν και το κατάστημα! :) Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!
  2. Τόσο γρήγορα?! Έχω δει πόσα παράπονα για 20ημερη καθυστέρηση και βάλε! (όχι βέβαια για το συγκεκριμένο site, γενικά μιλώντας ). Για το Vickmall παίζει κάτι παρόμοιο, γνωρίζεις? (σορρυ κιόλας αν είμαι εκτός θέματος, μιας και υπάρχει σχετικό thread για κινέζικα σάιτ, αλλά μιας και το φέρε η κουβέντα.... :happy: )
  3. Μπορεί η τιμή να είναι προσιτή,όμως όχι για μένα! Ευχαριστώ πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα, το Redmi note 3 pro ήταν από τις πρώτες προτιμήσεις μου, απλώς διάβαζα για αλλαγή rom και κάπως...απομακρυνθηκα! Αν το κινητό θα λειτουργεί νορμάλ (Google rights, WiFi, 3G,4G κλπ) χωρίς να μου εμφανίσει προβλήματα, τότε το MIUI και η αγγλική δε με πειράζουν καθολου. Και στο κάτω κάτω, τώρα που ξεκαθαρισα τι εστι αλλαγή rom, με τη βοήθεια βίντεο και οδηγιών (όπως ειδα υπάρχει και σχετικό thread εδω) μπορώ να ασχοληθώ. Το επόμενο βήμα ήταν να βρω site, το Vickmall έχει καλές τιμές και Free shipping.. Μήπως γνωρίζεις κάτι για χρεώσεις τελωνειου?
  4. :lol: :lol: όντως σε όλα τα reviews κάνανε παράπονα για το βάρος του.. Θα τα κοιτάξω αμέσως! Και θα είμαι εντάξει όσων αφορά το 4G? Βλέπω ότι δεν υποστηρίζει B20
  5. Εριξα μια ματιά στο thread για αλλαγή rom (νόμιζα ότι η αλλαγή αναφερόταν σε ξεβιδωμα κινητού και πειραγματα(!)...μα ποιος είπε ότι είμαι άσχετη?!) Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, χρειάζομαι έναν υπολογιστή και υπομονή.. Όμως παρόλα αυτά έχω άλλη μια ερώτηση.. Κοστίζει κάτι η αλλαγή αυτη? Θα πληρώσω ας πούμε τη νέα ρομ ή το οτιδήποτε?
  6. Δεν έχω πολλές επιλογές για τα χαρακτηριστικά που θέλω και στα χρηματα που θέλω.. Μου πρότειναν κάποια xiaomi όμως με το καλημέρα θα χρειαστεί να αλλάζω rom... Δεν ειμαι διατεθειμενη να κάνω κάτι τέτοιο.. Αν έχεις ένα κινητό άλλης εταιρείας με ιδια/παρόμοια χαρακτηριστικά με το UMI Touch να μου προτείνεις πολύ ευχαρίστως να σε ακούσω! Ομολογώ ότι δεν τρελαίνομαι με τη συγκεκριμένη εταιρεία όμως όπως είπα, οι επιλογές είναι λίγες..
  7. Τείνω προς το UMI Touch εν τέλει.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποιο site να μου προτείνετε γιατί σκεφτόμουν να το αγοράσω από το gearbest αλλά διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια. Υπάρχει κανένα αξιόπιστο κατά προτίμηση από αυτά που αναφέρει η εταιρεία? http://www.umidigi.com/page-touch_buy.html Ευχαριστώ!
  8. Όντως έχουν καλές συσκευές όμως δε νομίζω να βρω κάποια με τα χαρακτηριστικά που θέλω στην τιμή που θέλω..
  9. Καταρχην να σ'ευχαριστισω για την αναλυτική παρουσίαση σου! :) Τις περισσότερες μάρκες που ανέφερες τις έχω συναντήσει και πράγματι υπάρχουν κάποιες καλές προτάσεις, που όμως συνοδεύονται από το φόβο της εμφάνισης προβλημάτων (αναφέρομαι κυρίως στη δεύτερη κατηγορία). Σχετικά με τις διαφορές Android και miui, με μια μικρή αναζήτηση που έκανα, δε βρήκα κάτι αρνητικό, εκτός του ότι υπάρχει θέμα με την Google και οι συσκευές δεν έχουν Google rights, όμως αυτό ισχύει εντός Κίνας. Πάντως όταν λες ότι είναι καθαρά θέμα γούστου, εννοείς το πώς είναι εμφανισιακά, ή υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί ? Το 4G είναι κατι που με απασχολεί πολύ γιατί σε reviews βλέπω άτομα να λένε ότι δε λειτουργεί στη χώρα τους κλπ. Απ'οσο γνωρίζω πρέπει να είναι FDD το δίκτυο του κινητού και όχι tdd, όμως υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στο να μη λειτουργεί? (ένα αρκετά βοηθητικό site http://willmyphonework.net/ ) Δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάζω rom, οπότε αν κατάλαβα καλά, θα είναι καλύτερο να μην προτιμήσω xiaomi.. Όσο μπορώ αποφεύγω τη μη-αποσπομενη μπαταρία αλλά όπως λες τα νέα κινητά με αποσπομενη γίνονται είδος προς εξαφάνιση, καθώς και αυτα με τρεις κάρτο-υποδοχές αντί για 2. Τώρα για το Led δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει άμεσα, όμως θα ήθελα να έχει μπροστινό φλας. Όσο για τους αισθητήρες, είναι σημαντικοί όμως αν διαθέτουν κάποιους παραπάνω (gyroscope, compass) τότε υστερούν σε άλλα εξίσου σημαντικά (στα χρήματα που ψάχνω εγώ δηλαδή).. Παρεμπιπτόντως τα Huawei αξίζουν?
  10. Ναι το είδα σήμερα.. Βλέπω ότι πολλες εταιρείες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο κι ενώ βρίσκεις ένα κινητό και - στα χαρακτηριστικά- σου αρέσει, διαβάζεις το dual SIM or one SIM and one SD card και το ξανασκεφτεσαι.. Εκτός των άλλων, αυτός ήταν κι ένας λόγος που ζήτησα τη βοήθεια σας, διότι το UMI και το leagoo που είχα υπόψιν είναι έτσι..
  11. Στα 32 GB εννοείς το note 2 prime? Πολύ καλό κινητό φαίνεται πάντως και μάλλον είναι και πιο "ασφαλες" σε σχέση με το UMI ή το leagoo από θέμα προβλημάτων.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάμεσα σε αυτό και στο Note 2 που πρότεινε ο φίλος ο Βαγγέλης ίσως είναι καλύτερο (σαν νεότερο μοντέλο τουλάχιστον).. Αλλά γιατί να χρεώνουν παραπάνω τα πιο νορμάλ χρώματα και μόνο το χρυσό να είναι σε κανονική τιμή? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Will do! Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν newbie κι εγώ ας κάνω την ερώτηση μου... Τι εννοείς σκαλισματα?
  12. Γειά σε όλους, καλώς σας βρήκα! :D Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχοντας δει και διαβάσει αρκετά reviews έχω καταλήξει στο Umi Touch και στο Leagoo Elite 1, όμως και για τα δύο κινητά βρήκα αρνητικά σχόλια και συχνά προβλήματα.. Επειδή δε λέει να πάρω κάτι και μετά να κλαίω τα λεφτά που έδωσα, ζητώ συμβουλές, γι αυτό θα σας παραθέσω κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το κινητό και άμα έχετε κάτι κατά νου, δεν έχετε παρά να μου προτείνετε! :) Τιμή (βασικοτατος παραγοντας): Μέχρι 150€ Επεξεργαστής: Τουλάχιστον 4πυρηνος Μνήμη ram: Τουλάχιστον 2 gb Αποθηκευτικος χωρος: Τουλάχιστον 16gb Δίκτυο: 4G (οπωσδήποτε dual sim) Android: 5 (αν και παρακάτω δε νομίζω να πειράζει) Μπαταρία: Τουλάχιστον 2400mAh Οθονη: 5'' - 5.5'' (και 4.5" να ναι δε χάθηκε κι ο κοσμος) Καμερα: (Πίσω) Γύρω στα 13mp με φλασ (Μπροστά) 5mp -κατά προτίμηση με φλας μιας και το UMI και το leagoo εχουν- Αυτά τα -όχι και τοσο- λίγα (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ απαιτητική, ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα είναι με βάση το UMI και το Leagoo αν και σε πολλούς τομείς είναι ανώτερα, εξου και η συχνή επανάληψη του "τουλάχιστον"). Βέβαια δεν έχω απορρίψει τα κινητά που ανέφερα, εάν κάποιος γνωρίζει και τα προτείνει, all good! Υ.Γ: Το μέχρι 150€ αναφέρεται σε τιμές από site εξωτερικού (gearbest, bangood, geekbuying κλπ) μιας και οι τιμές Ελλάδας απέχουν αρκετά! Ευχαριστώ! :rolleyes:
  13. Μεταβαινω αμέσως!! Σ'ευχαριστώ!
  14. Γειά σας κι από μένα! Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και έχω καταλήξει στο Leagoo Elite 1 και στο Umi Touch. Έχω δει και διαβάσει αρκετά reviews και δεν μπορώ να αποφασίσω.. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο από τα δύο ή και κάποιο άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...