Jump to content

George168

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George168

  1. Καλημέρα σε όλους, Πριν περίπου δύο εβδομάδες μου γλίστρησε το αγαπημένο μου Xiaomi Redmi Note 3 Pro καθώς έτρεχα. Έχω καταφέρει να ζήσω με τις ρωγμές στην οθόνη, το φθαρμένο ηχείο, το μισοχαλασμένο μικρόφωνο και το στραβωμένο σασί. (ναι είναι γερό σπάσιμο). Αρχικά σκεύτηκα το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon 64GB) αλλά στο φόρουμ της Xiaomi είδα ένα thread που μίλαγε για Redmi Note 3 Pro ----> Xiaomi Redmi Note 4 και απαντήσεις έλεγαν ότι "πραγματική αναβάθμιση στο xiaomi redmi note 3 είναι το xiaomi redmi pro" το κοίταξα λοιπόν στο skroutz, είδα ότι είναι στο budget μου και είδα μερικά reviews και comparisons μεταξύ REDMI PRO και REDMI NOTE 4. Βλέπω ότι το Redmi PRO είναι παρόμοιο με το RN4 :worry: Οπότε είμαι προβληματισμένος... Επίσης με χαλάει λίγο το Brushed Design του Redmi Pro (το οποίο βελτιώνεται με μια θήκη ή ένα skin) και από ότι έχω ακούσει η Selfie camera του είναι κάτω από το μέτριο. Ποια είναι η άποψη σας; Μήπως θα έπρεπε να ξανά-αγοράσω το redmi note 3 pro ή να πάω σε Redmi Pro ή Note 4 (snap); Αν έχετε άλλο κινητό στο νου σας γύρω στα 220Ε θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας.
  2. Κοίτα τα antutu τα κοιτάω ως σκορ, τώρα για τα Frame drops δεν νοιάζομαι γιατί δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια. Το έχω περισσότερο ως εργαλείο.
  3. Ακριβως και η επισκευή, οθόνης σασιου και μικροφώνου θέλει γύρω στα 180€
  4. Οποτε εσύ θεωρείς ότι πρέπει να επισκευάσω το Xiaomi Redmi Note 3 με κόστος περίπου 180€ αντί να πάω σε xiaomi redmi note 4; Επίσης το thread ανανεώθηκε ήμουν ανάμεσα σε xiaomi redmi note 4 high edition mediatek και 4x mediatek επίσης από ότι είδα το Xiaomi μου πιάνει περίπου 62130 στο antutu ενώ το Xiaomi Redmi Note 4 high edition mediatek πιάνει 84926
  5. Πριν λίγο καιρο έσπασα το αγαπημένο μου xiaomi redmi note 3 pro. Έτσι τώρα έχω μπει σε διαδικασία αναζήτησης για καινούριο κινητό. Κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το Xiaomi Redmi Note 4. Ψάχνω λοιπόν στο skroutz τον γενικό (από ότι φάνηκε) όρο "redmi note 4". Το skroutz μου πέταξε 9 αποτελέσματα ενώ εγώ περίμενα 2. Για να μην τα πολυλογώ ψάχνω το καλύτερο xiaomi redmi note 4 μέσα από αυτήν την λίστα (http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=redmi+note+4&order_by=pricevat&order_dir=as) είμαι ανάμεσα σε Xiaomi redmi note 4x mediatek CPU (http://www.skroutz.gr/s/11893169/Xiaomi-Redmi-Note-4X-MediaTek-64GB.html) και Xiaomi Redmi Note 4 High Edition (MediaTek) (3GB/64GB)(http://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-High-Edition-MediaTek-3GB-64GB.html) παρόλα αυτά εάν άλλη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ υλοποίηση του redmi note 4 είναι καλύτερη από αυτές τις δύο θα την προτιμούσα. Εάν πιστεύετε ότι κάποιο άλλο κινητό θα είναι καλύτερο σε τιμή έως 220€ θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιώργος
  6. Θα ήθελα να μάθω αν ρο Alcatel OneTouch 2004C εχει λειτουργια ανοιχτής ακρόασης. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων, Γιώργος
  7. Δυστυχώς αν θέλεις πενάκι πας σε Samsung Galaxy Note 4 με 500Ε οπότε το πενάκι το βάζουμε στην άκρη... Εγώ σε 150 ευρώ θα πρότεινα το Xiaomi Redmi 3 (16GB) Διπλή SIM, 2GB Ram, 16 GB ROM, 4100mAh μπαταρία και με χρήση full (δεδομένα, Pokemon Go, κάμερα, browser) σε βγάζει τουλάχιστον μία μέρα! Επίσης κάμερα 13 MP για όλες σου τις φωτογραφίες και 5MP δευτερεύουσα για καλές Selfie! Υποστιρίζει 4G, οκταπύρινος επεξεργαστής και καταπληκτικός ήχος! Αν είσε Brand Guy και θές Samsung πάρε το Core Prime αλλά να ξέρεις πέφτεις πολύ σε ταχύτητα!
  8. Καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολύ έρευνα αγοράς προσπαθώντας να καταλήξω στο καλύτερο κινητό γύρο στα 250 ευρώ. Έχω καταλήξει ανάμεσα στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB 3GB) και το Huawei P9 Lite (16GB 3GB) Dual. Προς το παρών έχω κλειδώσει στο P9 γιατί το Xiaomi Redmi Note 3 Pro ΔΕΝ ΕΧΕΙ ZOOM! ΓΙΑΤΙ; Επίσης νομίζω οτι το P9 Lite έχει καλύτερη φήμη και καλύτερη υποστήρηξη και ότι το Redmi Note 3 Pro δεν εκμεταλέυεται τα 16MP της μπροστινής κάμερας και ούτε τα 5 της μπροστινής! Το IR Blaster δε με ενδιαφέρει και τόσο και οι επεξεργαστές είναι παρόμοιοι και δε νομίζω οτι θα έχουν κάποια μεγάλη διαφορά. Ο αποθηκευτικός χώρος με χάλασε λίγο στο P9 αλλά υπάρχει δυνατότητα για microSD; Σωστά; Aν έχετε κάποια διαφορετική άποψη θα χαρώ να την ακούσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιώργος
  9. Καλησπέρα, Είμαι μαθητής 1ης γυμνασίου και σκέφτομαι να αναβαθμήσω από Vodafone Smart Speed 6 (απαίσιο, το χειρότερο κινητό, έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που το αγόρασα). Σκέφτομαι ένα από αυτά τα δύο: Lenovo Vibe P1 Turbo ή Motorola Moto G4 Plus Έχω επιλέξει προς το παρών το Vibe P1 για τους παρακάτω λόγους: 1. Δε μου αρέσει ο σχεδιασμός του G4 2. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ P1 (5000mAh!!!) 3. Το G4 δεν έχει φυσικά κουμπιά 4. Το Fingerprint Scanner του G4 δεν λειτουργεί σαν Home Button (για εμένα βασικό) ΟΜΩΣ! Έχω δει κάποιες κριτικές που λένε ότι το G4 είναι κάπως καλύτερο! Θα ήθελα να με διευκολύνετε με τις δικές σας γνώμες, γνώσεις και απόψεις! Εάν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στο budget έως 300€ παρακαλώ προτείνετε το!
  10. Μπορώ να πω ότι σκέφτομαι και το ASUS Zenfone 4! Εσείς ποιο μου προτείνετε;
  11. *Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Θα ήθελα ομως να διευκρινήσω οτι ρωτάω για το Α5 2014 και το J5 2016! *Ήθελα απλώς να διευκρινήσω τα μοντέλα! Επίσης ενημερώνώ και για το budget μου που είναι έως 200 ευρώ! *κοίταξα και το Motorola x 2nd gen και μου φάνηκε πολύ καλό! Αλλά με χάλασε λίγο η 2MP μπροστινή κάμερα! *To motorola G4 μου φάνηκε καλύτερο! *Προς το παρών σκέφτομαι το Motorola G4! *Είμαι ανοιχτός και για άλλες απαντήσεις! ------------------------------------------------------------------------------- Γιώργος :happy:
  12. Τον τελευταίο καιρό απελπισμένος με τη χρήση του Vodafone Smart Speed 6 σκέφτηκα να αγωράσω ενα samsung galaxy και αφού θέλω κατι φθήνο και καλό σκεύτηκα το Samsung Galaxy A5! Μετά απο μια μέρα είδα όμως και το Samsung Galaxy J5 και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό είναι καλύτερο! Έχω τσεκάρει κάποια Βίντεο στο YouTube αλλά δε φένεται να με βοηθούν! Προς το παρών σκέφτομαι το J5.
×
×
  • Create New...