Jump to content

jakegate7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jakegate7

  1. Καλημέρα, είμαι κάτοχος καρτοκινητού cu και βρίσκομαι 2,5 μήνες εξωτερικό. Ως τώρα χρησιμοποιώ κανονικά τα mb και τα λεπτά ομιλίας χωρίς έξτρα χρεώσεις. Αν θυμάμαι καλά κοιτάνε την χρήση των τελευταίων 4 μηνών, οπότε θα έπρεπε να κοπεί το free roaming στους 2 μήνες. έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
  2. Το γνωρίζω οτι αναφέρεστε σε μετα-φοιτητική προσφορά [CU special] αλλά μιας και έχω αυτό το πρόγραμμα(το έχω αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πριν),τα 600/600 μια χαρά αθροίζονται. edit: Για του λόγου το αληθές http://i.imgur.com/zmMR4td.png http://i.imgur.com/BKNAJ7U.png
  3. Τα 600 λεπτά/600 ΜΒ μεταφέρονται κανονικά στο επόμενο μήνα. Έχω έτσι πάνω απο 5000 λεπτά προς CU και 5GB .
  4. Τα χανεις κι αυτα. Διατηρεις μονο το πακετο που ειχες την στιγμη της αλλαγης, μεχρι αυτο να ληξει.
  5. είδα οτι άλλαξαν τις περιγραφές στα πακετα στο app (δεν έχω μπει ακόμα στην σελιδα). πλέον αναφέρουν ποια λειτουργούν εντός ευρώπης και ποια όχι. έχω απλό καρτοκινητό cu (οχι φοιτητικό)
  6. Ναι μου εδωσαν αρχικα την επιλογη αν θελω να μπω σε καρτοπρογραμμα αλλα δεν με συμφερε. Και μετα μου ειπαν οτι θα μπορω να παρω επιπλεον αυτα τα δυο πακετα. Special 5 και 7
  7. το ίδιο έγινε και σε εμένα, με είχαν πάρει τον Δεκέμβρη και η αλλαγή έγινε 3-4 μήνες μετά. καποια στιγμή θα στο αλλάξουν, το κακό ειναι χάνεις οτι μαζεμένα mb και λεπτά ομιλίας έχεις.
  8. ερώτηση: φοιτητικό whats up μπορεί να αγοράσει κανονικά πακέτο και να τα χρησιμοποιήσει χωρίς έξτρα χρέωση σε περιαγωγή? γιατί απο οτι καταλαβαίνω απο την ανακοίνωση τα φοιτητικά πακέτα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή. πάντως φοιτητικό whats up έχει σίγουρα δωρεαν εισερχόμενες σε περιαγωγή.
×
×
  • Create New...