Jump to content

vaggelis96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggelis96

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

vaggelis96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστούμε για αυτό το καταπληκτικό δώρο, για αυτό το τέρας της Samsung. Καλή επιτυχία και σε καλή μεριά για όποιον το κερδίσει.:)
  2. Το secure folder ειναι το επαθα και εγω πριν μερες με ελληνικη Cosmote. Στη δικη μου περιπτωση το επαθε ενω ημουν μεσα στην εφαρμογη και κοιτουσα τα χαρακτηριστικα της και ξαφνικα παγωσε το κινητο και μου εκανε επανεκκινηση. Προσωπικα φοβαμαι τωρα να το ξανα κατεβασω αν και η εφαρμογη ειναι απιστευτα χρησιμη.
  3. Έχουμε την τιμή να υποδεχθουμε στη χώρας μας τη μια και μοναδική Nougat!! Πρωί πρωί μου ήρθε ενημέρωση!! Αν και είχα βάλει την 7 BTU ξαναγύρισα στη 6 γιατί είδα battery drain. Αλλά σήμερα μιας και ήρθε επίσημα είπα να δώσω της Nougat μια δεύτερη ευκαιρία!!
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Πριν 10 μέρες χρησιμοποιούσα την ελληνική ρομ έκανα πρώτα hard reset και μετά πέρασα την Αγγλική BTU Nougat όλα τέλεια κυρίως η αυτονομία της μπαταρίας εκεί θέλω να σταθώ. Επειδή κάποιοι χρήστες στο φόρουμ έγραφαν ότι κάνανε hard reset πριν περάσουν την 7 και ξανά έκαναν αφότου την πέρασαν είπα πριν τρεις μέρες να κάνω και εγώ hard reset την 7. Από τότε πραγματικά εύχομαι μην το είχα κάνει και το λέω αυτό γιατί η μπαταρία πέφτει όπως του S4(το προηγούμενο κινητό μου) πραγματικά με πολύ ευκολία και με την ίδια χρήση που έκανα πριν κάνω στην 7 hard reset. Πιο συγκεκριμένα μέσα σε μισή ώρα έπεσε από το 100% σε 91% η χρήση αυστηρά ήταν μόνο messenger για 23 λεπτά όπως αναγράφει το σύστημα. Θέλω να προσθέσω ότι κατέβασα το package disabled pro για να "αφανίσω" κάποιες εφαρμογές της Samsung. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά. Επειδή πριν το κάνω hard reset με την 7 παρακολουθούσα συνέχεια την μπαταρία για αυτό εξάλλου μπήκα στο κόπο να γράψω το κατεβατό μαζί με τον προβληματισμό μου. Πώς μπορεί να προκλήθηκε το πρόβλημα;; Μήπως φταίει ότι δεν το έφερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω Odin;; Το ρωτάω αυτό διότι και σε μένα και σε κάποιον άλλον χρήστη είχε προεγκατεστημένο το Facebook και Instagram η Αγγλική ΒΤU δεν νομίζω να έχει σχέση απλά ρωτάω. Δεν είναι η ιδέα μου η μπαταρία πέφτει υπερβολικά εύκολα και έχω φρικάρει.(Μου έχει πάρει 20 λεπτά να γράψω αυτό το κείμενο μέσω tapatalk και έχει πέσει από το 87% σε 83% μιλάμε για εμμονή :p ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Μια ερωτηση τωρα με την Nougat στις εφαρμογες της Edge οθονης στις επαφες σας εχει την καθε επαφη με χρωμα;; π.χ. οταν στην 6.0.1 με καλουσε μια επαφη απο αυτες που ειχαμε στην edge οθονη οταν γυρνουσα το κινητο αναποδα αναβοσβηνε το χρωμα της επαφης απο τα πλαγια (μπλε, ροζ, πρασινο κτλ). Τωρα πλεον αναβει μονο το πρασινο χρωμα.
  6. Έμενα πάντως τις είχε προεγκατεστημενες. Μόλις μπήκα να τις ανοίξω μου ζήτησε να κάνω ενημέρωση στις συγκεκριμενες εφαρμογές γιατί είχε τις παλιότερες εκδόσεις. Έχω την Αγγλική BTU.
  7. Ωραία προς στιγμήν αγχώθηκα γιατί παρακολουθώ συνέχεια πόσο διαρκεί η μπαταρία. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Σε ευχαριστώ πολύ την πέρασα σήμερα το πρωί!! Σαν πρώτη εντύπωση αρκετά καλή. Έχω μια ερώτηση θέλω να δω πόση ώρα μου απομένει μέχρι να τελειώσει η μπαταρία, μπαίνω και δεν το αναγράφει εκεί που πρέπει κανονικά να λέει "Εκτιμώμενη διάρκεια μπαταρίας" λέει αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία "Εκμάθηση μοτίβων χρήσης". Έχω βάλει την Αγγλική ΒTU. Όσοι έχετε την Nougat 7.0 μπορείτε να μου πείτε αν λέει σε εσάς τον χρόνο που απομένει;; http://c1.staticflickr.com/1/639/32400802785_e604284e76_c.jpg
  9. Αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε. Μόλις κατέβασα την 7.0 United Kingdom (BTU). Έχω το s7 edge από Γερμανό, από ότι κατάλαβα με αυτά που διάβασα δεν γίνεται με το συγκεκριμένο firmware της cosmote να περάσω αμέσως από πάνω την 7.0 διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Πρέπει πρώτα να περάσω την Αγγλική BTU 6.0.1 και μετά θα μου έρθει μονή της η 7.0 ή δεν υπάρχει πρόβλημα να περάσω την 7.0 πάνω στην ελληνική 6.0.1;; 2) π.χ. παθαίνει κάτι το κινητό τον Απρίλιο (που υποτίθεται θα έχω περασμένη την Ελληνική 7.0 της Cosmote μόλις κυκλοφορήσει εδώ Ελλάδα τον Φεβρουάριο) Η εγγύηση χάνεται;; Ρωτάω για την εγγύηση γιατί θέλω να περάσω την Αγγλική 7.0 τώρα και όχι τον Φεβρουάριο γιατι υπομονή δεν.. και επίσης αγόρασα το κινητό τον Δεκέμβριο και μέσα στην προσφορά του Γερμανού ήταν δώρο εργοστασιακή εγγύηση 1 έτους (100κάτι €) που σου λέει στο αντικαθιστούμε αν πάθει κάτι σοβαρό κλπ κλπ. 2α) Υπάρχει περίπτωση (αν πάθει κάτι το κινητό μέσα στον 1 χρόνο της εργοστασιακής εγγύησης) να μου πουν "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι το κινητό σου έχει περασμένη την Αγγλική 7.0 και όχι την Ελληνική 7.0 που σου δίνει η Cosmote";; 3) Το κινητό πρέπει να είναι root για να γίνει η διαδικασία που αναφέρετε παραπάνω;; Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
  10. Πήρα το S7 Edge από Γερμανό με το Gear Vr στα 599€ + επέκταση εγγύησης ενός χρόνου δώρο.
×
×
  • Create New...