Jump to content

joko9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About joko9

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

joko9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φίλε μου επειδή είμαι άσχετος σου είναι ευκολο να μου το εξηγήσεις πιο απλά? :) Εγώ βασικά το ετοίμασα να το στείλω στο σερβις..τι λές να μην το στείλω?Υπάρχει περίπτωση να μην είναι hardware και να είναι software?
  2. Ναί συμφωνώ κι εγώ το ίδιο θα ξανάπαιρνα...απλά μέχρι σήμερα η οθόνη που όπως σου είχα πει χώριζε στα 2 και το μισο παγωνε δεν μου το ξανακανε.Κι εγω σκέφτηκα ότι έχει να κάνει με την θερμοκρασία.Αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.Κάποιος μου είπε οτι είναι μάλλον θέμα hardware.Οπότε τι να κάνω να το στείλω για service και να μην περιμένω να το ξανακάνει? Βασικά αν θέλει κάποιος να δεί τι ακριβώς συμβαίνει ας μπεί εδώ να δεί. Σε μένα δεν το κάνει συνέχεια αλλά αυτό μου εμφάνισε 2 φορές.
  3. Καλησπέρα,έχω το lg g4 περίπου 3 μήνες και γενικά πολύ ευχαριστημένος.Πρίν 4 μέρες όμως και ενώ το κινητό ήταν σε αναμονή,το ανοίγω και η οθόνη που πληκτρολογείς τον κωδικό στο μοτίβο είχε χωριστεί στα 2 κάθετα.Το μισό αριστερά έδειχνε κανονικά και το μισό στα δεξιά έδειχνε διάφορα χρώματα σαν να κράσαρε.Όταν πείραξα λίγο την οθόνη δεξιά αριστερά επανήλθε.Μου το κανε πρίν 2 μέρες αλλη μια φορά.Μίλησα με την LG και μου είπε ο συγκεκριμένος που μίλησα οτι δεν του ξανάτυχε κάτι τετοιο,και για αρχή να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,και αν συνεχίσει να το στείλω στο service.Έκανα επαναφορά και περιμένω να δω.Γνωρίζει κάποιος κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό?Η τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...