Jump to content

giotis12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by giotis12

  1. Ναι το εγκατέστησα ήδη, ευχαριστώ παιδιά. Το ideafriend εννοώ.

    Να ρωτήσω κάτι όμως...δεν μπορώ να αφήσω την 9432 για την 1536 στο Α808 σωστά? μόνο στο Α806!

    Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες και την βοήθεια σας! :)

  2. Όσοι έχετε την 9432 με το πρόβλημα εμφάνισης των επαφών σας στις κλήσεις και τα μηνύματα, παρακάτω σας δίνω μία λύση.

    • 1. Κατεβάστε στο τηλέφωνο σας το ideafriend_contacts.zip
    • 2. Εγκαταστήστε και μπουτάρετε στο TWRP recovery σύμφωνα με τον οδηγό αναβάθμισης (βήματα 1,2,6)
    • 3. Όπως είστε στο home του TWRP, πατήστε το κουμπί "Install" και βρείτε και επιλέξτε το αρχείο ideafriend_contacts.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1 του παρόντος οδηγού (λογικά αν το έχετε κατεβάσει από τον browser του τηλεφώνου θα βρισκεται στον φάκελο "Download") . Στην οθόνη επιβεβαίωσης σύρετε το δάχτυλό απ' αριστερά προς τα δεξιά, πάνω στην μπάρα που γράφει "Swipe to confirm flash". Όταν ολοκληρωθεί το φλασάρισμα , πατήστε "Reboot System" και περιμένετε να ανοίξει το τηλέφωνο.
    • 4. Όταν ανοίξει το τηλέφωνο, ανοίξτε την εφαρμογή για τις κλήσεις, πατήστε το κουμπί menu , επιλέξτε "More features and settings", μετά επιλέξτε "More display features", πατήστε "Location" και απενεργοποιήστε το "Display number's location", πατήστε back για να πάτε στην προηγούμενη οθόνη, πατήστε στο "Number match bits" και επιλέξτε "By 7".

     

    Τώρα ελέγξτε αν εμφανίζονται σωστά οι επαφές στις κλήσεις και τα μυνήματα σας. Αν όχι κάντε ένα Restart στο τηλέφωνο και ξαναελέγξτε .

     

    Παρότι δεν υποχρεωτικό, καλό θα είναι να παίρνετε ένα backup του τηλεφώνου στο TWRP recovery σύμφωνα με το βήμα 7 του οδηγού αναβάθμισης, ώστε να είστε ασφαλείς σε περίπτωση αστοχίας.

     

    Σας χαιρετω.

    Ο συνδεσμος που εχετε δωσει για το ideafriend_contacts.zip δεν δουλευει.

    Μπορει καποιος να μας δωσει καποια ενεργη ιστιοσελιδα?

    Ευχαριστω πολυ!

×
×
  • Create New...