Jump to content

en_kinisei

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

en_kinisei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολύ καλές οι πληροφορίες !!! Χρειαζόταν !
  2. By the way, ετοίμασα το i-portal.gr το καλοκαίρι, και αρχίζει να το χρησιμοποιεί ο κόσμος. Δεν έχω ιδιαίτερες φιλοδοξίες, αλλά επαναφέρω την ιδέα για ένα portal με links προς δωρεάν περιεχόμενο. Επαναλαμβάνω ότι χρειάζομαι την βοήθειά σας στην συγκέντρωση υλικού (URLs). Αν νομίζετε ότι έχετε να προτείνετε κάποιο καλό imode (ή και wap !!) site, προσθέστε το άμεσα στο i-portal.gr μέσω της φόρμας που εμφανίζεται στο signature μου! Οποιεσδήποτε προτάσεις για βελτίωση ευπρόσδεκτες ! Απλά χρειάζομαι ΚΑΙ την δική σας βοήθεια. Είναι και ευκαιρία τώρα, με το δωρεάν GPRS. Thanx !
  3. Λοιπόν, έχει γίνει πολλή κουβέντα γι' αυτό, αλλά ακόμη δεν έχει βγει συμπέρασμα. Ο pontikos έχει δίκιο και το αναλύω ακόμη περισσότερο. Αν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις, το μη-imode κινητό σου (με κατάλληλο browser) "περνά μέσα" από τα συστήματα της Cosmote, οπότε μπαίνει και στα επίσημα sites του imode (και δεν κόβεται από ενδεχόμενους μηχανισμούς προστασίας μέσω ΙΡ) και βέβαια εγγράφεται κανονικά στις υπηρεσίες κάθε site. Επαναλαμβάνω, ότι χρειάζονται οι σωστές ρυθμίσεις, και επαναλαμβάνω πάλι ότι μιλάω για τα "επίσημα" sites και όχι για τα free, που ούτως ή άλλως φαίνονται από όλα τα κινητά, τα PCs, κλπ.
  4. Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, αλλά για να μαθαίνετε: http://i-portal.gr/web/ Η διεύθυνση του wap site είναι wap.myphone.gr
  5. Ρε παιδιά, ας μην λέμε ότι θέλουμε, αν δεν είμαστε σίγουροι ... Δεν έχει σχέση τo hardware. Όλα τα κινητά θα έβλεπαν i-mode σελίδες αν είχαν τον σωστό browser και τις σωστές ρυθμίσεις... Στο εξωτερικό πχ, υπάρχουν ΝΟΚΙΑ συσκευές (3650) που βλέπουν τα αντίστοιχα i-mode sites... Απλά η Cosmote προωθεί τις "γνήσιες" i-mode συσκευές λόγω πολιτικής. Και καλά κάνει δηλαδή...
  6. Ήρθε και είναι το http://www.i-portal.gr :!: Καλά, δεν έφτιαξα το google :p , αλλά σκέφτηκα ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη ενός τέτοιου site. Γι' αυτό, όσοι πιστοί θέλετε, επισκεφτείτε το http://www.i-portal.gr/web και προσθέστε το site που σας αρέσει. Και μιλάω και για i-mode sites και για wap sites !!! Αν παίζει και στα δύο μέσα, τσεκάρετε τα αντίστοιχα checkboxes, αλλιώς όποιο πρέπει. Η προσθήκη που κάνετε, φαίνεται κατευθείαν στο κινητό, στην διεύθυνση www.i-portal.gr (κρατήστε το σε bookmark). Λόγω χαρακτήρα του site (εντελώς ερασιτεχνικό), δεν υπάρχουν οι φοβεροί έλεγχοι, πριν δημοσιευθεί μια καταχώρησή σας, γι' αυτό θα παρακαλούσα να μην γίνει κακή χρήση του (...) και να μην γεμίσει με δοκιμές, αλλιώς θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου διαγράφοντας "σκουπίδια". Και φυσικά, τονίζω ότι έγινε βιαστικά και γρήγορα και αφενός μπορεί να έχει λάθη, αφετέρου μπορεί να βελτιωθεί ποικιλοτρόπως. Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες στο myphone@i-portal.gr ! Αναμένω την συμμετοχή σας, για να αποκτήσουμε ένα σημείο αναφοράς και για wap και για imode ! Thanks ! (και πεστε μου εντυπώσεις)
  7. Όλες αυτές οι σελίδες θέλουν μάζεμα ... I am working on that ... Σε λίγο θα έχουμε κάτι στα χέρια μας ...
×
×
  • Create New...