Jump to content

lootjohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by lootjohn

  1. Δες Λενοβο ελλαδας

     

    Στη lenovo Ελλάδας δεν υπάρχει κανένα ανταλλακτικό για το τηλέφωνο...Βασικά δεν υποστηρίζουν καν αυτό το τηλέφωνο στο service τους!!! Ευχαριστώ πάντως!!!

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Aliexpress. https://m.aliexpress.com/item/32679734277.html?trace=storeDetail2msiteDetail#autostay

     

    Το παράγγειλα από το Aliexpress...Ευχαριστώ πολύ!!!

  2. Στο zuk z1 μου εσπασε το προστατευτικο γυαλι στην καμερα...Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω ανταλλακτικο? Η καμερα λειτουργει κανονικα.
  3. Είναι πολύ εύκολο ακόλουθα πιστά τον οδηγό στο βίντεο που έχω βάλει πιο πάνω όπως λέει και η kwnana όλα αναλυτικά και ότι χρειάζεται να κατεβάσεις υπάρχει κάτω από το βίντεο. Βάζεις την cyanogen mod 13 με build in root και άλλαζει τελείως το κινητό. Για οποίο πρόβλημα συναντήσεις γράψε το εδώ

     

    Ευχαριστω πολυ...Θα το προσπαθησω.

  4. Αν δοκιμαζατε CM13 (Android 6.01) ? :shifty:

     

    Δεν ξερω πως να βαλω CM13 και Android 6.01 και δεν ξερω αν ειναι κ παρακινδυνευμενο να το επιχειρησω εστω και με οδηγιες...Μπορω ευκολα?

  5. ειπαμε και εγω εχω το ιδιο προβλημα, μιλαω κανονικα στο τηλεφωνο αλλα στο viber το μικροφωνο δεν ακουγεται και οπως ειπες μετα απο λιγο ηλεινει η εφαρμογη

     

    ακριβως το ιδιο προβλημα

     

    Οπως ειπα, σε μενα αν μιλησω με ανοιχτη ακροαση ή με handsfree τοτε το viber λειτουργει κανονικα...Και σε εσενα το ιδιο? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο με το μικροφωνο..Ισως να περιμενουμε αναβαθμιση της εφαρμογης? ή φταιει κατι στο τηλ? Εβγαλα το viber κ το ξαναεβαλα πολλες φορες αλλα δεν γινεται τιποτα..Εκανα μεχρι κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ αλλα και παλι τιποτα. Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?

  6. Καλησπερα, εχω το τηλεφωνο 15 μερες κ εχω κ εγω προβλημα με το viber (με το skype κ το whatsup προς το παρον δεν εχω δοκιμασει)....Οταν κανω η μου κανουν κληση κ απαντησω κανονικα με το μικροφωνο του τηλεφωνου τοτε δεν με ακουν κ σε 5 δευτερολεπτα κανει αποσυνδεση κ κλεινει...Μιλαω κανονικα χωρις προβλημα οταν βαλω ανοιχτη ακροαση ή με το handsfree...Αν μπορει καποιος να βοηθησει?
×
×
  • Create New...