Jump to content

Stavrenas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stavrenas

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1999

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Stavrenas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Stavrenas

    Doogee X5 pro

    Χαίρετε μάγκες.. Έχω το doogee x5 pro και έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Η ιστορία έχει ως εξής... Από τότε που το αγόρασα παρατήρησα ότι σχεδόν κάθε φορά που έβγαζα τη μπαταρία (προφανώς ενώ ήταν κλειστή η συσκευή) η χωρητικότητα έπεφτε από 20-40% (δηλαδή πριν την βγάλω η ένδειξη ήταν 60% και μόλις ανοίγει ήταν γύρω στο 20%).. Επιπλεον, ύστερα από το 15%,έπεφτε στο 0% σε ένα λεπτό (στο 85% των περιπτώσεων).. Τώρα τελευταία άρχισα να το ψιλοχρησιμοποιω ενώ φορτίζει και μόνο μια φορά μέχρι στιγμής βαρεσε 50°C (σήμερα, μετρημενο με το cpu X).. Όταν λοιπόν το έβαλα για να φορτισει παρατήρησα ότι μετά από μισή ώρα ανέβηκε μόνο 1%, έτσι είπα να δω πόσο γρήγορα φορτίζει και η ένδειξη ήταν στα 250ma ενώ συνήθως φορτίζει (με τον ίδιο original φορτιστή και το ίδιο καλώδιο) στα 1070ma (σύμφωνα πάντα με την ένδειξη του Ampere).. Επιπρόσθετα, ενώ ξεκινάει να φορτίζει στα 1070ma σιγά σιγά η ταχύτητα κατεβαίνει με ρυθμό περίπου 5ma/sec φτάνοντας στα 180ma και παραμένει εκεί Μετά από όλα αυτά η ερώτηση μου είναι η εξής :είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή πιστεύετε ότι δεν θα λυθεί με την αγορά μιας δεύτερης; Υ. Γ1 Ο πατέρας μου έχει ακριβώς την ίδια συσκευή και μάλιστα του έχει κλείσει δύο τρεις φορές από υπερθέρμανση αλλά δεν έχει κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω εγώ Υ. Γ2 Ναι δοκίμασα με άλλο φορτιστή και καλώδιο και δεν είδα διαφορά
  2. Stavrenas

    Doogee X5 pro

    Καλησπέρα παιδιά! Μόνο σε εμένα ανοίγει μόνο του το Bluetooth όταν ανοίγω τον Chrome? Μάλιστα, όταν πάω στις ρυθμίσεις και το κλείσω, ξανανοιγει μόνο του εφόσον τρέχει ο Chrome (r09 έκδοση, unrooted) Αν χρειαστεί, μπορώ να ανεβάσω βίντεο για να καταλάβετε τι εννοώ.
  3. Stavrenas

    Doogee X5 pro

    Φίλε στα Quick settings, αν πατήσεις στο εικονίδιο με το σήμα του δικτύου, θα βγάλει toggle για το mobile data, δεν χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή ή widget!
  4. Stavrenas

    Doogee X5 pro

    Κάνω quote την παραπάνω απορία γιατί δεν πήρα απάντηση :/
  5. Stavrenas

    Doogee X5 pro

    Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα και εγώ τη δικιά μου συσκευή το Νοέμβριο. Παρόλο που πήρα δυο-τρία updates την πρώτη εβδομάδα, έχω κολλήσει από τότε στην R09 έκδοση. Όσες φορές και να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις δεν μου έρχονται οι επόμενες! Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με custom recoveries κτλ, αν κατεβάσω χειροκίνητα τις εκδόσεις 10-14 και την εγκαταστήσω μέσω "Local updates" (στις ρυθμίσεις στις ενημερώσεις συστήματος) , θα είμαι εντάξει? Ή θα χρειαστεί να εγκαταστήσω τα sp flash tools και να ακολουθήσω τις διαδικασίες από εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6528925#post6528925) ? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...