Jump to content

selianx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by selianx

  1. Δεν έχει φτάσει ακόμη στο ΚΔ, στην άφιξη είναι, απλά για να ξέρω ρώτησα, μιας και παρατήρησα σε παλιότερα μηνύματα παιδιών, ότι όταν έπαιζε τελωνείο, ήταν εκεί ανάμεσα σε ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ και κλείσιμο ΚΔ Α/Δ. Δεν είναι κανά μεγάλο πακέτο φαντάζομαι, λίγο μικρότερο από κουτί κινητού ίσως όμως λίγο βαρύτερο. Πάντως παιδιά, δε ξέρω τι παίζει ακριβώς τελευταία. Δυο unregistered από GearBest για Καλαμάτα έφτασαν στις 10-14 μέρες από κίνα (από τη στιγμή της παραγγελίας, ship next day). Πιο πίσω όπως είχα αναφέρει, παραγγελία από GearBest με NLPost, σε 6 ημέρες Ελλάδα από τη στιγμή που εμφανίστηκε το tracking, και μια παραγγελία από Fasttech με SGPost, αν και καθυστέρησε μια εβδομάδα να φτάσει Σιγκαπούρη για να φύγει, στις 12 ημέρες από την εμφάνιση του tracking έχει φτάσει Αεροδρόμιο... Πολύ σβέλτα. Τυχερό μου ήταν, τώρα που ξεπατώθηκα στις παραγγελίες από έξω να επιταχύνουν τα πάντα; Να μου φύγει το άγχος του πακέτου που είναι τώρα Α/Δ για τελωνεία.. και τίποτα άλλο..
  2. Παιδιά, αν το δέμα είναι σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, για παράδοση σε Αθήνα, το γλιτώσαμε το τελωνείο; Δηλαδή αν είναι να περάσει τελωνείο, το μήνυμα θα εμφανιστεί μεταξύ του ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ και του παραπάνω μηνύματος; Με λίγα λόγια, το τελωνείο μετά από ποια ενημέρωση του tracking να το περιμένουμε; :ninja:
  3. Μαζί πάνε τα δεματάκια μας αδερφέ. Πρώτη φορά σκαλώνει εδώ, αλλά δε βαριέσαι.. χλωμό να μην παραλάβουμε εντός της εβδομάδας (άντε αρχές της επόμενης αν δεν είσαι από Αθήνα).
  4. Απ'το τελευταίο μήνυμα όμως, μιας και είναι από το site των ΕΛΤΑ, δε σημαίνει ότι πάτησε και ανοίχτηκε και ο σάκος; Ή κάνω λάθος; Άκυρο... έκλεισε και από ΚΔ Αεροδρομίου...!
  5. ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 18-06-2016 07:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-06-2016 15:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) NLPost από Fasttech. Το πρώτο μύνημα (pre-advised) εμφανίστηκε 15/06. Τι έγινε, τόσο σβέλτοι είναι; Όχι μόνο ήρθε από Κίνα μέσω Ολλανδίας σε 6 ημέρες, αλλά ανοίχτηκε και ο σάκος στα μπαμ; Να πάω να παίξω λόττο, ή κάτι χάνω και θα παραμείνω με τα ίδια κανά 10ήμερο;;
  6. Μέχρι τώρα, όλα τα "χαμένα" δέματα ήταν από SG; Σαν χαμένα δεν λέω τα καθυστερημένα, αλλά αυτά που πραγματικά έχει περάσει καιρός από τότε που έγιναν shipped (+-30 ημέρες).
  7. Ίσως να έχει να κάνει και ότι η Revolut ήταν "κλειστή" (τουλάχιστον για εμβάσματα) από 27/5 έως 31/5 λόγω τραπεζικών διακοπών. Εμένα πάντως ένα refund παλιότερα από Paypal ( χωρίς να έχω το πρόβλημα που έχεις εσύ ) μου εμφανίστηκε στην Revolut σε 48 ώρες. Σε γειτονικό forum χρήστες είχαν αναφέρει κάτι για 1-4 εργάσιμες αν δεν κάνω λάθος, για να εμφανιστούν τα χρήματα στη Revolut έπειτα από claim.
  8. Και τα 16/5 Arrival κολλημένα, κανείς άλλος; Ή κάποιος που να είδε κίνηση εκείνη τη μέρα; Χαμός γίνετε τελευταία...
  9. Stars lined up.. Σκέψου ότι μπορεί να είχε έρθει Ελλάδα 1 ημέρα πριν, και να περίμενες κανά μήνα επειδή τα 28/5 κόλλησαν!
  10. Αν τα βάλετε στο http://en.4px.com/ θα τα βρείτε. Απλά υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα τους.
  11. Δε δίνεις το tracking number να έχουμε μια καλύτερη εικόνα; Εμείς 16/5 θα παραλάβουμε;:X
  12. Μην ψάχνετε λογική παίδες. Είναι το τι σάκος θα σου κάτσει. Άλλος παραγγέλνει πχ. στις 5/5 και άλλος στις 15/5. Ο 15/5 έχει ήδη παραλάβει και ο 5/5 περιμένει.. και μαζί του περιμένει και ο 29/3. Τύχη/ατυχία είναι το παιχνίδι. Συνήθως τα δέματα έρχονται στα χέρια μας σε ~10 ημέρες από τη στιγμή που θα πει despatched. Κάποιοι σάκοι παραπέφτουν (?), χάνονται (?) τους κλέβουν (?) περιμένουν σε κάποιο αεροδρόμιο ; Refresh στο 17track και άγιος ο θεός μόνο!!!
  13. Παιδιά συγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα: Για μας τους tracking-junkies, εκεί στο αεροδρόμιο δουλεύουν και Σ/Κ ή θα κοιτάμε τσάμπα;;; :lol:
  14. Και εγώ δυο παραγγελίες, μια 7/5 και μια 16/5 Arrival. Και οι δυο με τρομάζουν :lol:
  15. Να'σαι καλά. Να κατεβάσεις και το services.dat.new (νομίζω v20160312) που έχει στα download links, και να το κάνεις drag&drop στο πρόγραμμα (ενώ τρέχει - όχι στο φάκελο, αλλά στο παράθυρο του προγράμματος) για να προσπερνάει και το captcha της Singpost κλπ.
  16. Πάντως εμένα παιδιά ήταν Arrival at Destination Post (Country: GR) από 4/4, και μόλις τώρα άλλαξε η κατάσταση στο elta.gr σε : ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-04-2016 10:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-04-2016 13:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-04-2016 15:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Υπομονή... Και να ευχαριστήσω και το παλικάρι που είπε από πάνω για e-bay και 4px, το έκανα και όντως μπορώ να δω τι γίνετε με ένα πακέτο που νόμιζα ότι δε μπορώ να ιχνηλατήσω καθόλου. Επίσης, να προτείνω να checkάρετε το TrackChecker. Είναι ένα προγραμματάκι που προσθέτετε τα tracking σας και κάνει αυτόματα ενημέρωση και σε ειδοποιεί αν υπάρξει κάποια αλλαγή, και είναι αποτελεσματικό (μιας και παρατήρησα ότι παρότι στο ELTA άλλαξε κατάσταση, το 17track καθυστερεί να δώσει update), ενώ το προγραμματάκι που feedάρετε κατευθείαν από elta.gr δούλεψε κομπλέ.
×
×
  • Create New...