Jump to content

teotsi1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teotsi1

  1. teotsi1

    Meizu MX5

    ουτε απο pc μπορω δεν μου στλενει στο mail τον κωδικο και δεν ειναι και στα ανεπυθημιτα
  2. teotsi1

    Meizu MX5

    παιδια την βοηθεια σας....δεν μπορω να κανω λογαριασμο flyme
  3. teotsi1

    Meizu MX5

    φοραει την 5.1.3.0G μου δινει αναβαθμιση την 5.1.6.0G αλλα δεν την περνει κανω ολη την διαδικασια αλλα τιποτα τι προτινεις?
  4. teotsi1

    Meizu MX5

    θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να περασω αλλη ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να περασω αλλη
  5. teotsi1

    Meizu MX5

    καλησπερα παιδια εχω την 5.1.3.g και μου κανει επανεκινισεις συνεχεια
  6. teotsi1

    Meizu MX5

    πηρα το mx5 ειχα καποια προβληματα τα ξεπερασα. τωρα εχω θεμα με το μικροφωνο μαλλον.... ακουω αυτους που μου μιλανε αλλα δεν με ακουν. δοκιμασα ομως κατι αλλο.... την ωρα της κλησης εβαλα ανοιχτη ακροαση και με ακουν μονο ομως με ανοιχτη ακροαση γινεται αυτο οταν την βγαζω δεν ακουγομαι.......τι λετε να φταιει τελικα?
  7. teotsi1

    Meizu MX5

    το θεμα ειναι οτι δεν μου απαντανε σε κανενα μαιλ που τουσ εστειλα
  8. teotsi1

    Meizu MX5

    υπαρχει μπαταρια που πουλιεται χωρια βγαινει η μπαταρια υπαρχει τροπος την πηρα σαν δευτερη σε περιπτωση που καποια στιγμη τα παιξει η πρωτη τωρα τι κανω ομως?
  9. teotsi1

    Meizu MX5

    καλησπερα παιδια πηρα το meizu mx5 απο το meizusales.com παρειγγειλα μαζι και εχτρα μπαταρια αλλα δεν μου την εστειλαν τους στειλα mail αλλα εδω και μια βδομαδα δεν μου απαντησαν. επισης εχω και ενα προβλημα με το κινητο το μικροφωνο του δεν δουλευει ακουο και δεν με ακουνε.... μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση?
  10. teotsi1

    Meizu MX5

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΜΧ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
×
×
  • Create New...