Jump to content

jimakoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by jimakoss

  1. Γεια σε ολους σας!Σημερα Τεταρτη παρελαβα το g4 μου που ειχα στειλει απο την προηγουμενη τριτη στην procordia,λογω του γνωστου bootloop.Ηταν σειρα 508 ρουμανικο και μου αλλαξαν πλακετα με σειρα 605 γερμανικο,την πιο καινουρια δηλαδη.Μεχρι στιγμης ολα καλα καθως το στηνω απ την αρχη.Ελπιζω να μη ξανασυμβει το ιδιο.Εννοειται οτι δεν πληρωσα τιποτα φυσικα καθως ειναι στην εγγυηση.

     

    Καλή αρχή......."προβλημάτων φυσικά"!

    Welcome to the club

  2. Όχι δεν ειναι φυσιολογικά αυτά, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να δεις μήπως διορθωθούν τα προβλήματα.

     

    Υποθέτω δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο μανίκι και τι βρισίδια πέφτουν κάθε φορά που πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών!

    2 με 3 ώρες το λιγότερο για να ξαναστήσεις το τηλέφωνο όπως ήταν πριν και φτου και από την αρχή οι ρυθμίσεις για Skype, WhatsApp, Viber, Telegram, Messenger, Instagram κτλ.

  3. Καλησπέρα παίδες, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που ήδη έχει αλλάξει 1 φορά πλακέτα στο service της LG έχει τα παρακάτω προβλήματα?

    1. Σύροντας το κουμπί της κάμερας κάτω στην κεντρική οθόνη ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό για γρήγορη λήψη, 8 στις 10 φορές μου κάνει επανεκκίνηση.

    2. Μετά την επανεκκίνηση συμβαίνουν τα εξής δύο. ή η κάμερα δεν ανοίγει (εμφανίζει μαύρη οθόνη και μήνυμα "Η κάμερα δεν λειτουργεί προσωρινά" ή "Δυστυχώς, Κάμερα έχει σταματήσει"!

    3. Πολλές φορές επιλέγοντας "επανεκκίνηση" ανοίγει ξανά δίχως να ζητάει PIN, όχι πάντα όμως.

  4. Καλησπέρα, είμαι νέος εδώ και συγχωρήστε με αν κάνω κάποια λάθη!

    Αγόρασα το κινητό τέλη Μαρτίου από κατάστημα Public. Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε εδώ που μένω και το βρήκα σε άλλο κατάστημα στην Αθήνα και μου το στείλανε εδώ. το πήρα, το φόρτωσα φωτό και βίντεο και ειδικά το Πάσχα που ήμουνα στους δικούς μου και την μέρα της επιστροφής έκανε 3 φορές επανεκκίνηση ανοίγοντας μόνο του και δίχως να μου ζητήσει PIN και στην τέταρτη τελικά κόλλησε στο άνοιγμα LG - life it's good! τώρα πόσο good μόνο εγώ το ξέρω...

    Έχασα τα πάντα, πήρα Αθήνα και το έστειλα στο σερβις. το κινητό επέστρεψε σήμερα με αλλαγή πλακέτας και νέο IMEI και στο τηλέφωνο μου αναφέρανε ότι όλα ΟΚ και ελέχθηκε για όλα το τηλέφωνο!! το σετάρισα και αφού επί 2 ώρες περνούσα εφαρμογές και ρυθμίσεις του έκανα επανεκκίνηση και ξανακόλλησε στον δεύτερο "τόνο" του ηχητικού που κάνει μόλις ανοίγει και πριν φορτώσει το σήμα της LG! παρατήρησα ότι ενώ την πρώτη φορά μετά το Πάσχα είχε κολλήσει και δεν έκανε τίποτε άλλο παρά μονάχα την επιλογή για Hard Reset πράγμα που απέφυγα επειδή δεν ήξερα τι γινόταν! σήμερα η συσκευή μετά από 5 λεπτά περίπου φόρτωνε τα Android και αναβάθμιζε 12 εφαρμογές όπως έγραφε σε ένα εικονίδιο που εμφάνιζε στην οθόνη και μετά πάλι τα ίδια. προσπαθεια να ανοίξει, κόλλημα στο ηχητικό, 5-6 λεπτά "Life it's Good" και ξανά Android και τίποτα!!!

    έχω 3 απορίες, 1, επειδή αγοράστηκε από Public να το πάω σε αυτούς και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων?

    2, να το στείλω πάλι μόνος LG Αθήνα και να περιμένω από εκεί, αλλά τι?

    3, υπαρχει περίπτωση να κολλάει από εφαρμογή όπως μου πέταξε κάποιος από το τηλεφωνικό κέντρο στην πρώτη μας συνομιλία? (το αναφέρω μιας και πλέον έχουν αλλάξει την πλακέτα)!!

    Πρώτη φορά είμαι σε απόγνωση επείδή και ένα σκασμό λεφτά έδωσα αλλά και επειδή γύρισα πάλι στο SONY xperia το πρώτο και παλιό και αθάνατο τελικά τηλέφωνο και έλεγα να ξαναπάρω SONY άλλα ψήθηκα από ένα φίλο που με πήρε στο λαιμό του!!

×
×
  • Create New...