Jump to content

nickpayne

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickpayne

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

nickpayne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. βασικα το βλεπω στο skroutz στα 247. εαν ειναι για τοσα παω για poco που ειναι καλυτερο
  2. H gcam μπαινει απλα κατεβαζοντας την εφαρμογη? Εχω αρχισει και σκεφτομαι οτι με 70 με 80 παραπανω παιρνω poco αλλα το σκεφτομαι...
  3. Σε σχέση με το mi 8 lite καλύτερο? Υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση?
  4. Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για επιλογή καινούργιας συσκευής μέχρι 200 ευρώ(και λίγο παραπάνω εαν είναι πολύ καλή ευκαιρία) απο Ελλαδα (skroutz). Έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2 κινητά αλλά εαν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας.. Πρώτα με ενδιαφέρει η αυτονομία και η ισχύς και μέτα οθόνη και κάμερα. Αλλά να βγάζει και αξιοπρεπείς φωτογραφίες όχι τελείως χάλι. Περιμένω τις προτάσεις με ανυπομονησία. Για διευκρινηστικούς λόγους η μετάβαση γίνεται απο galaxy s6 edge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. στο vickmall εχω δει απο κατω στο σχολια καποιους απο ελλαδα να το ζητανε ετσι,για αυτο ρωταω.μηπως το εχει ζητησει καποιος απο εδω
  6. γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω,μπορει να εχει απαντηθει ηδη, Εαν το παραγγειλω απο vickmall με την official chinnise/english rom μπορω να ζητησω να μου εγκαταστησουν google play και να αφαιρεσουν τις κινεζιες?ευχαριστω
  7. θα το τσεκαρω και αυτο.σχετικα με 1+2, τι εγγυηση εχει?
  8. thanx φιλε! εαν καταληξω στο 1+2 θα το παραγγειλω απο το official site του. σορυ παιδια σας εχω πρηξει... μαλλον βρηκα και αλλο υποψηφιο.. πριν απο λιγο επεσε στην αντιληψη και το xiaomi mi note pro περιπου στα 300 απο vickmall. φαινεται κινηταρα. εχει κανεις αποψη για αυτο???
  9. το ξερω φιλε μου οτι ειναι vfm, για αυτο αλλωστε ειναι και ενα απο τα υποψηφια μου. αλλα ποιος θα μου εγγυηθει οτι δεν θα βγαλει το "γνωστο" προβλημα?
  10. ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυση σου φιλε! τα ειπες ολα. και 1 τελευταιο, απο μπαταρια πως τα παει?
  11. σχετικα με το 1+2 πως ειναι σαν κατασκευη? επισης ειχα διαβασει κατι θεματακια σχετικα με το fingerprint ξεκλειδωμα.με τον 810 υπαρχει θεμα υπερθερμανσης?
  12. κυριως το να ειναι δυνατο(επεξεργαστης ,ram κτλ.) και να κρατησει για 2 χρονια min και λιγοτερο για camera. και με μια αξιοπρεπη αυτονομια.
×
×
  • Create New...