Jump to content

ppoe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ppoe

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ppoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ppoe

    Meizu MX5

    Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το ok google στην τελευταία stable version?Χρησιμοποιώ nova launcher, έχω ενεργοποιήσει την επιλογή hotword από τον launcher και από την εφαρμογή της google.Όταν λέω Ok google από την αρχική οθόνη ή από οποιαδήποτε άλλη οθόνη δεν λειτουργεί.Για να λειτουργήσει θα πρέπει να πατήσω το μικρόφωνο.Μόνη εξαίρεση είναι όταν είμαι στην εφαρμογή και πω αρκετές φόρες Ok google μπορεί να λειτουργήσει. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω από το accessibility όλα τα services αλλά και πάλι τίποτα.
  2. ppoe

    Meizu MX5

    Έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο smartphone (περισσότερο το mx5). Θα σου πω τι μου άρεσε προσωπικά και τι όχι από τις δυο συσκευές. Όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω το mx5 συνολικά είναι ανώτερη συσκευή.Έχει καλύτερη οθόνη, το μαύρο φαίνεται πραγματικά μαύρο (Super AMOLED).Θα το καταλάβεις περισσότερο αν δεις ταινία.Επίσης η οθόνη του mx5 είναι πιο φωτεινή, στον ήλιο μπορείς να δεις κάπως καλύτερα. Η cpu του mx5 είναι χρονισμένη πιο υψηλά στο 2.2ghz έναντι 2 του note 3.Πρακτικά δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά.Η κάμερα του mx5 είναι αρκετά καλύτερη ακόμα και στο auto.Fingerprint το mx5 ίσως είναι ελαφρώς πιο γρήγορο και κάνει λιγότερα λάθη στην αναγνώριση. Από την άλλη η xiaomi έχει μεγαλύτερη κοινότητα, διαθέτη και Ελληνικό φόρουμ με custom rom.Στα ίδια χρήματα περίπου το redmi note 3 έχει 32gb αποθηκευτικό χώρο ενώ το mx5 16gb.Το redmi note 3 έχει θύρα υπερύθρων και ραδιόφωνο. Τέλος κάτι που δεν μου αρέσει στο mx5 είναι το κουμπί που κάνει έναν θόρυβο όταν το πατάς, σαν να είναι φτηνό και τα κουμπιά volume + - και κλειδώματος που με το κούνημα της συσκευής ακούγονται. Κατά τα άλλα και οι δυο συσκευές είναι εξίσου ποιοτικές και αξίζουν τα χρήματά τους.
  3. ppoe

    Meizu MX5

    Το G3 χρησιμοποιεί τον IMX135 sensor ενώ το mx5 τον IMX220.Από θέμα hardware το mx5 είναι σαφώς ανώτερο.Το πρόβλημα με την κάμερα του mx5 είναι στο auto.Όταν υπάρχει επαρκής φωτισμός οι φωτογραφίες στο auto είναι οκ, (δεν είναι οι καλύτερες που μπορεί να προσφέρει ο sensor αλλά αν παίξεις με το manual μπορείς να πάρεις αρκετά καλύτερες φωτογραφίες) σε σκοτεινούς χώρους το auto είναι επιεικώς απαράδεκτο για το hardware που χρησιμοποιεί. Η meizu επικεντρώνετε αποκλειστικά στην διόρθωση των αρκετών bugs του flyme και έχει σχεδόν παρατήσει την κάμερα.Αρκετοί χρήστες στο εξωτερικό ζητάνε από την meizu να ασχοληθεί περισσότερο με την κάμερα και την προσθήκη super slow motion.Η κάμερα μπορεί να βελτιωθεί αλλά δεν βλέπω να ασχολείται ιδιαίτερα η meizu.
  4. ppoe

    Meizu MX5

    Βάλε ώρα Πεκίνου πριν προσπαθήσεις να αλλάξεις θέμα.Όταν το εγκαταστήσεις βάλε κανονικά την ώρα. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει την 5.6.2.1 να μας πει αν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά στην μπαταρία από την τελευταία stable?
×
×
  • Create New...