Jump to content

panos92_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos92_

  1. Όλους αυτους τους μήνες που το κινητό μου λόγω ανεξόφλητων οφειλών είναι κομμένο στις εξερχόμενες, το πάγιο μου τρέχει κανονικά ως Red 1, δεν έχει μειωθεί οπως προείπες. Θα κοιτάξω να βρω τους όρους του συμβολαίου μου. Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν είχα τα χρήματα, θα είχα πληρώσει έστω και τις 1 δόση. Δεν είναι σκοπος μου να εξαπατήσω την Vodafone και να τους φαω χρήματα ούτε να γλυτώσω κάτι. Πολύ απλά, αδυνατώ και 50 ευρώ τον μήνα να δώσω. Οσον αφορά στο σχόλιο σου, 'οταν καποιος αδυνατεί να κάνει συμβόλαιο, δεν το κάνει'. Συμφωνώ, ομως είμαι συνδρομητής συμβολαίου 10 χρόνια ισως και περισσότερο και ποτέ δεν είχα ανεξόφλητους λογαριασμούς. Για 'Χ' λόγους ομως τελευταία αδυνατώ. "Ας πουμε οτι εχασα την περιουσία μου" ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορεί να γίνει φορητότητα και να δωθεί εντολή να μεταφερθώ σε άλλη εταιρεία εαν δεν γίνει εξόφληση. Με εχουν ενημερώσει ηδη γι αυτο.
  2. Μου είπαν οτι δεν μπορεί να γίνει διακοπή συμβολαίου αν και το συμβόλαιο μου έχει λήξει απο το 2013 και εχει να ανανεωθεί απο τότε. Επίσης εαν κάνω διακοπή συμβολαίου, πως θα γνωρίζει η Vodafone πως θα πάρει τα χρήματα της;
  3. Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής Vodafone τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα - ή καθυστέρηση στην εξόφληση των λογαριασμών μου. Είμαι συνδρομητής συμβολαίου Red. Πριν απο 6 μήνες και λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό, ο μηνιαίος μου λογαριασμός εκτινάχθηκε στα 300-400 ευρώ. Επικοινώνησα με την Vodafone και τους είπα οτι αδυνατώ να εξοφλήσω με μια φορά ολο το ποσό και ζήτησα διακανονισμό. Μου έκαναν διακανονισμό αλλα και πάλι -λόγω της υψηλής -για εμένα- μηνιαίας δόσης αδυνατώ να εξοφλήσω. 6 μήνες μετά το ποσό και ενω το κινητό μου ολο αυτο το διάστημα είναι κομμένο μέχρι και σήμερα εχει εκτιναχθεί στα 700 ευρώ περίπου... και συνεχίζει. Η Vodafone αρνείται να μου 'παγώσει' τον λογαριασμό και ας μην λειτουργεί το κινητό τόσο καιρό (μόνο οι εισερχόμενες) μέχρι να εξοφληθεί εστω μια δόση. Σήμερα που σας γράφω αδυνατώ πλήρως να δώσω εστω και 1 δόση. Τι να κάνω; Ακόμα δεν μου έχει έρθει χαρτί απο δικηγορικό γραφείο τους.
×
×
  • Create New...