Jump to content

kostasyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasyr

  1. Αν το πρόβλημα με τις κάθετες γραμμές εμφανίστηκε αμέσως μετά την αναβάθμιση τότε είναι λάθος οι drivers της οθόνης. Διαφορετικά κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα στο flex της οθόνης.
  2. Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Το Ibingo είναι ένα από τα δύο launcer της συσκευής το οποίο ζητάει πρόσβαση στα πάντα.... Επίσης με το NOD32 Antivirus βρήκα ένα trojan search.apk το οποίο δεν μπορεί να διαγραφεί. Από τότε που τρέχω το Launcher 3 δεν μου έχει ξανά πετάξει spam. Έχω βάλει την τελευταία ROM από το blog της Ulefone με εγκατάσταση από κάρτα μνήμης. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιθανόν να μην έχεις κάνει αποσυμπίεση τον φάκελο. Μετά την πρώτη αποσυμπίεση θα δεις ένα συμπιεσμένο αρχείο με την ROM. Αυτό να χρησιμοποιήσεις για την αναβάθμιση.
  3. Το αγόρασα και εγώ καθώς είχα ακούσει πολύ καλά λόγια. Βασικά μου άρεσε το design του ενώ και τα χαρακτηριστικά του τα έβρισκα ικανοποιητικά. Είχα διαβάσει ένα review και το παρήγγειλα από την GearBest στις αρχές Δεκεμβρίου όταν και το είχαν σε τιμή 110 ευρώ με θήκη και προστασία οθόνης. Πλήρωσα ένα μικρό ποσό για να πάρω tracking number για να βλέπω την πορεία της αποστολής. Τελικά μου ήρθε μετά από ένα μήνα με απλό ταχυδρομείο (μεσολαβούσαν και οι γιορτές). Η συσκευή είναι καλύτερη τελικά από ότι περίμενα με μοναδικό μελανό σημείο το καπάκι της μπαταρίας το οποίο ανοίγει πολύ δύσκολα. Δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό κόλλημα παρόλο που έχω αρκετές εφαρμογές. Όσο αφορά την μπαταρία του μου κρατάει περίπου 2 μέρες με περίπου 2-3 ώρες στο internet.
×
×
  • Create New...