Jump to content

Spongebob93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Spongebob93

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Spongebob93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλη τύχη και σε μας τους αφραγκους!
  2. SAMSUNG GALAXY J5 επεσε και χαλασε η οθονη! εξωτερικα δεν εχει κανενα χτυπημα δλδ δεν εχει σπασει αλλα εχει χαλασει μεσα η οθονη! αυτη τη στιγμη λειτουργει μονο η μιση οθονη αλλα το touch δουλευει μια χαρα! ξερετε ποσο θα κοστισει η αντικατασταση? εχω και την εγγυσηση και θα το παιξω κινεζος μπας και δεν πληρωσω αλλα δυσκολο!
  3. Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω το samsung galaxy s3 neo! το εχω ενα χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα! σαν να ειναι καινουργιο! με σωστη χρηση και συντηρηση δεν σερνουν μετα απο ενα χρονο! Για μενα θα επαιρνα εννοειται το νοτε 2!
  4. μια τελευταια ερωτηση! αν αγορασω το redmi note 2 απο skroutz υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα αν δεν περασω ελληνικη rom?
  5. Αρχικα γνωριζω οτι η απαντηση ειναι το note 2! ΑΛΛΑ Το κινιτο θελω να το κανω δωρο στην κοπελα μ η οποια θα το χρησιμοποιει μονο για φασεβοοκ ινσταγραμ ιντερνετ και γενικα απλες λειτουργιες! Οποτε και το j5 πιστευω οτι 1,5 ram και 4 πυρηνες ειναι αρκετοι! Διωρθωστε με αν κανω καποιο λαθος μεχρι εδω! Αν τα παραπανω ισχιουν και δεν χρειαζομαι 2 ram και 8 πυρηνες το deal θα γινει απο την καμερα του η οποια ειναι σημαντικη! εχω ψαξει παντου και δεν εχω κατασταλαξει καπου! ποιο πιστευετε οτι εχει καλυτερη καμερα?
×
×
  • Create New...