Jump to content

silencer181

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by silencer181

  1. Σήμερα επεσε το κινητό στην θάλασσα κατευθείαν έριξα νερό πόσιμο που ειχα μαζί και το σκουπισα μετα σπίτι ξανα νερό απο την βρύση και στεγνωμα με κρύο αερα με πιστολάκι. Ολα δείχνουν να είναι λειτουργικά ελπίζω να μην γινει κάποια διάβρωση στο μέλλον λόγο του αλατιού εαν δεν εχει φύγει απο καποια οπή.
  2. Λογικά ειναι bug και οχι ρύθμιση στις ρουτίνες αλλα οταν του λεω οτι οταν θα συνδέεται σε wifi να γυρίζει σε 2G, γυρνάει μονο την sim1.
  3. Vodafone εχω από το οτι διαβαζω υποστηρίζει.
  4. Γνωρίζει κανείς γιατι εχω μόνο επιλογή για volte sim 2 και οχι για sim1?
  5. Σε σχέση με προηγούμενα τηλέφωνα xiaomi και realme τώρα στο ίδιο σημείο δεν έχω καθόλου σήμα ή με το ζόρι μια γραμμή. Δουλεύω δύο κάρτες vodafone και nova. Έχεις άλλος θέμα με το σήμα?
  6. Εάν έχει χαθεί η απόδειξη η εγγύηση στην samsung ισχύει ή όχι?
  7. Δυστυχώς ανακάλυψα οτι το κατάστημα που το αγόρασα έκλεισε και κάλεσα το service της xiaomi στην Ελλάδα και μου είπαν δεν με καλύπτουν αν δεν αγοράστηκε απο αυτούς (infoquest).:cry:
  8. Γεια σας γνωρίζετε εαν καλύπτει η εγγύηση το ακουστικό που ξεκίνησε να τρίζει απίστευτα?
  9. Γεια σας επειδή το LG G5 που έχω είναι έτοιμο να παραδώσει πνεύμα :mad: ψάχνω κινητό έως 300 ευρώ με προτεραιότητα στην καμερα. Ο ένας λόγος που κοιταώ το lg g6 αν και παλιό πλεον ειναι γιατι την ultrawide καμερα δυσκολα την αποχορίζομαι, απο την αλλη το Poco εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα. Ολες οι προτασεις δεκτές.
  10. Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι κάτοχος του Lumia 640xl όπως και εσείς και κατά την γνώμη μου έχει φοβερή φωτογραφική για τα χρήματα του, θα ήθελα να μου πείτε εάν υστερεί κάπου το Xiaomi που έχετε γιατί σκέφτομαι να πάω πάλι σε android ή σε note 4 ή Redmi pro .

    Με εκτίμηση, Θανάσης.

  11. Γεια σας σημερα παρελαβα και εγω το 640xl και το μαθαινω απλα μια ερωτηση θελω να κανω στους κατοχους. Οταν κανετε manual focus με την καμερα ακουγεται ηχος απο την καμερα ενα tic tic? Δεν αναφερομαι σε ηχο απο το ηχειο.
×
×
  • Create New...