Jump to content

mihalis_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mihalis_1

  1. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια. Θα το αγορασω αυριο κιολας.
  2. Ειδα το κινητο απο κοντα και ειναι πανεμορφο. Δεν εχω ξαναδει καλυτερη οθονη, μαζι με του s7. Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στην τιμη του υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα. Xiaomi Redmi Note 3, LG Nexus 5X, OnePlus X. Αν και κανενα απο αυτα δεν μου αρεσει σε θεμα οθονης-ποιοτητας κατασκευης και δεν ψηνομαι να παρω καποιο απ'αυτα. Ποτε το βλεπετε να πεσει η τιμη του? Και σε ποια τιμη θα ηταν κατα τη γνωμη σας value for money?
  3. Ξέρω ότι είναι διαφορετικές κατηγορίες. Το J5 είναι budget ενώ το S5 neo είναι mid-range και έχουν διαφορετικά specs. Προφανώς το chipset του S5 neo είναι πιο δυνατό αλλά αυτό που ρωτάω είναι: Αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω που κοστίζει? Ή να πάρω το J5. Έχει κανείς τα δυο αυτά τηλέφωνα να μου πει αν η απόδοση του s5 neo είναι αρκετά ανώτερη ώστε να αξίζει την τιμή του?
  4. Το κινητό έχει γύρω στα 280 ευρω στο bestprice. Εσείς που το έχετε αξίζει γι'αυτά τα λεφτά αν αναλογιστούμε ότι το LG g4 έχει 10 ευρώ διαφορά? Ή να περιμένω 1-2 μήνες για να πέσει η τιμή του?
  5. Κατέβηκε στα 400 στο σκρουτζ. Όσοι το έχετε αξίζει για αυτά τα λεφτά; Ή να περιμένω να κατέβει η τιμή του s6;
×
×
  • Create New...