Jump to content

xOwnedAgain

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xOwnedAgain

  1. Υπαρχει το stoucky.gr που βρισκεται στον κορυδαλλο.Λογικες τιμες και ποικιλια.
  2. Σημερα παρελαβα το curved crystall protector της spigen για το s6 edge. Αν και ειχα μερικες δυσκολιες ως προς την εγκατασταση λογω της κυρτης οθονης,εν τελει τα καταφερα. Ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε μεμβρανη ως προς την υφη. Σχεδον δε φαινεται οτι η συσκευη φοραει μεμβρανη!
  3. Εχει δοκιμασει κανεις την μεμβρανη της spigen για το ss6edge Στις λεπτομερειες λεει οτι καλυπτει ολη την οθονη και απο διαφορες αξιολογησεις εχω συμπερανει οτι μαλλον αξιζει.Σκεφτομαι να την παραγγειλω!
  4. Κατοπιν και της δευτερης αμεσης απαντησης, η συσκευη ειναι πολωνικη.
  5. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Πως μπορω να εντοπισω τη χωρα προελευσης?Το κινητο το αγορασα απ το καταστημα Cityshop μεσω σκρουτζ.
  6. Καλησπερα σας! Εχω παραγγειλει για το S6 edge την clear view flip,την οποια σκοπευω να χρησιμοποιησω μαζι με tempered glass. Επισης εχω παραγγειλει την Clear Cover. Ειχα διαβασει οτι υπαρχει καποιο θεμα με την πρωτη οσον αφορα σε γρατζουνιες που προκαλουνται στην οθονη.Παρολα αυτα σε φιλο μου που την χρησιμοποιει εδω και 1 μηνα δεν του εχει δημιουργησει το παραμικρο. Υπαρχουν αντιστοιχες εμπειριες σε καποιον?
  7. Καλησπερα στην παρεα του forum. Έχω εδώ και 10 μερες το S6 edge.Το λογισμικο ειναι το 5.1.1 και κανοντας σαρωση για νεο λογισμικο δεν εμφανιζει καποια ενημερωση.Υπαρχει προβλημα?
×
×
  • Create New...