Jump to content

ireneclueless

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ireneclueless

  1. ευχαριστω πολυ για την απαντηση μετα απο καποιο search που εχω κανει και καποια σχολια που εχω δει η συγκεκριμενη συσκευη ειναι εγγυηση και οτι καλυτερο υπαρχει σε τιμη και σε αυτα που εγω ζηταω αν οχι σε ολα της!απλως θες αυτα τα ατιμα tiles που τα βλεπω και μου γυρναει το ματι?ειναι που η εμφανιση του γενικα με απωθει τελειως?ειναι που ειδα τις τσαχπινιες του jiayu s3 kai μαγευτικα και 3GB...?Aμα παρω κινητο εγω να με χεσετε αυτοπροσωπος!!!
  2. ωπ σορρυ δν εχω εμπειρια απο φορουμ!!! :O ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολυ για τν απαντηση !
  3. ουτε με app ... κριμας !!!ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!! αναμεσα σε lumia 640 xl και samsung galaxy j5 απο θεμα καμερας μπρος και πισω και λιγοτερα προβληματα lag ποιο προτειμαμε?και επισης απο ξενο σαιτ ή απο ελλαδα?οποιος θα μπορουσε να πει μια γνωμη?
  4. γεια σας παιδια θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν καποιος μπορουσε να μου πει αν μπορουν να αφαιρεθουν τα tiles και να μπουν τα κλασσικα εικονιδια ποι εχουν τα android δηλαδη τυπου samsung. δεν ξερω πολλα απο android . γενικα με τεχνολογια και το χω και δν το χω...αυτο. εψαχνα πολλες μερες για να καταληξω σε κινητο ξεκινησα για xiaomi redmi 3 μετα σκεφτομουν για ulephone power μετα για jiagu s3 θελω καλη καμερα προς και πισω και οχι πολλα προβληματα με rom, updates κτλ οποτε κατεληξα στο microsoft αλλα οταν αντιληφθηκα οτι εχει αυτα τα tiles office 10 που εχει τωρα και το pc μου πραγματικα δν θελω να το σκεφτομαι!!! εχω samsung pocket mini plus το μικρουλη :ninja:
×
×
  • Create New...