Jump to content

aristospl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aristospl

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

aristospl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. aristospl

    Lenovo A328

    το πηρα απο την αρχη, εχω κανει root το κινητο με το kingroot, κατεβασα το mtk droid tools και το sp flash tools, τα οποια δεν τα εγκατεστησα παταω πανω τους και ανοιγουν. μετα πηγα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2160490 και κατεβασα το αρχειο που γραφει για τους adb drivers(το οποιο δεν ξερω τι να το κανω) και εχω ανοιξει και το δευτερο που γραφει για τον εντοπισμο σφαλματων. επειτα πηγα για τους vcom drivers και ακολουθησα τα βηματα εδω http://forum.innjoo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3853 αλλα δεν εγκαθιστανται(το δοκιμασα και σε win8 και σε win10) χρειαζονται και αλλα πραματα εκτος απο αυτα που γραφω; τι πρεπει να κανω; συγνωμη αν γινομαι κουραστικος!
  2. aristospl

    Lenovo A328

    λοιπον ξεκινησα αλλα κολησα, εκει που γραφεις για το sp flash tool το ανοιγω παταω scatter loading και εκει δεν μου εμφανιζει το boot.img με βαζει να επιλεξω αρχειο .txt εκει βαζω το scatter που εφτιαξα;
  3. aristospl

    Lenovo A328

    Ευχαριστώ παρα πολυ! Καλη χρόνια. Θα το δοκιμασω το ΣΚ ελπίζω να τα καταφέρω!
  4. aristospl

    Lenovo A328

    καλησπερα παιδια, βλεπω εδω εχει γινει μεγαλη δουλεια απο τον gkalen πολλα μπραβο απο μενα! Λεω να βαλω και εγω MiUi7 στο a328 μου, ακομα δεν το εχω πειραξει καθολου. Δεν εχω κανει ουτε root ακομα, τιποτα. Θελω ομως να εχω και την δυνατοτητα να επαναφερω το κινητο στην μανισια κατασταση του, δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κρατησω, ωστε να μην χαθει. Για αυτο μπηκα εδω να μου δωσετε τα φωτα σας. ας αρχησουμε λοιπον με το root(;) διαβασα κατι στο #151 με ποιο τροπο να το κανω; θα ηθελα αν γινεται επισης να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κρατησω(αν υπαρχει κατι που πρεπει) ωστε εαν χρειαστει να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση. ευχαριστω για καθε απαντηση!
×
×
  • Create New...