Jump to content

twisted_g

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About twisted_g

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

twisted_g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Σε τι έχεις πάει μετά το g4 φίλε?
  2. Από φίλο που πήρε προ 3 εβδομάδων το g4, πήρε τα μαγαζιά 1-1 και χρειάστηκε να ανέβει 30-40 ευρώ απ'την κατώτατη τιμή για να βρει κινητό που δεν ήταν στις παρτίδες με το θέμα (Είναι συγκεκριμένες, αλλά δεν τις θυμάμαι..) Αλλά ας πάει και το παλιάμπελο ρε παιδί μου, αν σου κάνει το κινητό κομπλέ, δε θα τα σπάσεις για μια βδομάδα στο service
  3. Σε κατάστημα δε γίνεται λόγω του αντικλεπτικού. Αλλά το έχω πιάσει.. το έχω δουλέψει κι όλας. Είναι πολύ ωραίο πραγματικά, αλλά δε θέλω ρε παιδιά να τεντώνω το χέρι μου όταν έχω τσιγάρο, ποτήρι, κλειδιά ή οτιδήποτε στο άλλο και να είμαι στα πρόθυρα να πάθω τενοντίτιδα.. Αλλιώς για 1002 λόγους ακόμη που με ελκύει, θα το είχα πάρει.. (αν και στα 310 μου κακοφαίνεται που θα πάρω κινητό που θα του βάλουν καπάκια χέρι στο service γιατί αν δεν είσαι κ*λοφαρδος, το 99% των χαμηλών τιμών είναι ευρωπαϊκή συσκευή με bootloop=αλλαγή μητρικής)
  4. Το g4 είναι καλύτερο από screen to body ratio συγκριτικά με το z3. όχι μικρότερο. Και δε με ενοχλεί μόνο το μέγεθός του, αλλά κυρίως το πόσο τέντωμα χρειάζομαι για να πιάσω τις άκρες της οθόνης, ενώ θεωρώ άβολο το πιάσιμό του με το ένα χέρι, ακόμη κι αν χρησιμοποιώ την ειδική λειτουργία για χρήση με το ένα χέρι. Δεν ξέρω πόσο καλύτερο αισθητήρα από του mi4s έχει το 5x, παρ'όλα αυτά φαίνεται ενδιαφέρον
  5. Φίλε το budget είναι ήδη τσίτα.. μόνο αναμονή μπορεί να παίξει,αλλά με τις πορείες που έχουν τα galaxy σε τιμές το κόβω να το παίρνω του χρόνου! Lumia δε θέλω, παρ'ότι από φίλους έχω παραδεχθεί τις κάμερες και το ui τους,παίζοντας μαζί τους νιώθω ότι δε μου αρκούν σαν κινητά. Όσο αφορά τα κινητά της σύγκρισης, για όλα έχω ακούσει καλά λόγια,εκτός του 4s που είναι καινούργιο αλλά υποθέτω ότι έχει την κάμερα του 4c ή καλύτερη λόγω pdaf. Συγκριτικά θέλω να δω μεταξύ τους ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο, κυρίως από χρήστες.
  6. Οι εναλλακτικές είναι xiaomi mi4s, z3+, honor 7 και p8. Το g4 αποκλείεται λόγω μεγέθους,ενώ και τα 5.2" οριακά είναι εντός θέματος.. ) Θέλω όσο πιο απροβλημάτιστη εμπειρία γίνεται και κάμερα με καλό low light γιατί στη μέρα όλες παλεύονται και σοβαρό manual mode..όχι μόνο white balance και iso. Όχι απαραίτητα το δυνατότερο soc, αρκεί να έχει καλό multitasking και να σηκώνει παιχνιδάκια Άλλες απαιτήσεις είναι τουλάχιστον 3gb ram και 16gb με sd ή 32 χωρίς Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις στο ίδιο ή χαμηλότερο budget. Σας ευχαριστώ
  7. Αυτή τη στιγμή είμαι με lumia 520. Δεν έχω αρκετά παιχνιδάκια που είχα στο android (όχι μείζονος σημασίας, αντικαθίστανται εύκολα από κάτι να περνάει ο χρόνος..) αλλά κυρίως δε βρίσκω ποιοτικές εναλλακτικές σε εργαλεία που έχω χρειαστεί ανά τον καιρό πχ κουρδιστήρι κιθάρας, test για δίπλωμα κλπ κλπ. Γενικά μου λείπει και η παραμετροποίηση, προτιμώ το android, αλλά αν έφτανα σε σημείο ότι δεν υπάρχει κάποιος άξιος android αντίπαλος, θα το έπαιρνα, γιατί το βασικό που θέλω είναι η camera και η ομαλή λειτουργία και τα προσφέρει και τα 2!
  8. Θα το σκεφτώ σοβαρά, αν και ήθελα να αποφύγω τα wp αν γινόταν.. Ούτε το λειτουργικό με τρελαίνει, ούτε μπορώ με ευκολία να καταπιώ τα περιορισμένα apps.. Το έχω αποκλείσει κατά πάσα πιθανότητα γιατί 1)Έχει μια τεράστια λίστα με bugs που λύνει σχετικά αργά.. 2)Έχω δει να χάνει στα σημεία απ'το mi4c 3)Τα 16gb δεν αρκούν και η sd μπαίνει στη 2η sim, άρα χωρίς 2καρτο στην ίδια τιμή(και χαμηλότερη) παίζουν και s5, z3 από fastcardtech με καλύτερες(έχω την αίσθηση) κάμερες και ίδιο cpu.
  9. Γεια σας και καλως ήρθα στην παρέα σας! :) Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για κινητό με έμφαση στην κάμερα. Το μπάτζετ είναι αυστηρά μέχρι 300, όσο πιο κ΄τω τόσο πιο καλά. Οθόνη 5" 3gb ram δίκαρτο radio Καλή αυτονομία micro sd για συσκευές με λιγότερα από 32gb εσωτερική Όσο συνατότερη cpu τόσο το καλύτερο Μπορώ να κάνω υποχωρήσεις στα 3 πρώτα κατά περιπτώσεις (πχ >5" με καλό screen-to-body-ratio) Όταν λέω φωτογραφικό κινητό, δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα εικόνας, αλλά και στις manual ρυθμίσεις(όχι απαραίτητα στο stock app, αλλά να υπάρχει πχ η δυνατότητα ρυθμίσεων σε 3rd party όπως manual camera better camera κλπ) Έχω δει το mi4c και διάβασα ότι εξαιρετική camera(εφάμιλλη του s6 κατα το phonearena) έχει το nubia z9 mini που όμως έχει σημαντικά χαμηλότερα specs.. Δε γνωρίζω για κανένα αν έχει τη δυνατότητα για τις ρυθμίσεις αυτές. Γνωρίζει κάποιος; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Θα έβλεπα κάποια σημαντική διαφορά αν σε αυτά τα λεφτά πήγαινα σε wp που έχει και το εξαιρετικό lumia camera?(Δεν το προτιμώ σα λειτουργικό..) Ευχαριστώ πολύ!!
×
×
  • Create New...