Jump to content

AnakhaX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AnakhaX

  1. Θα το πάω ενα βημα παραπέρα και θα φλασάρω το firmware image οταν βγει 😛
  2. Μολις το εκανα. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ακολούθησα τη συμβουλή του @tasosathan και αντι για EUX έβαλα THL CSC. Όλα πήγαν μια χαρα. Τώρα το setαρω που γράφω.
  3. Όλα κομπλέ. Έγινε καινουργιο παλι. Ευχαριστω για τη βοήθεια.
  4. Τέλεια. Απόλυτα κατανοητό. Αυτο που διαβασα χθες ήταν για εναν τυπο που ήθελε να φλασαρει EU image σε US συσκευή. Εκεί ήταν που του λέγανε οτι θα brickαρει τη συσκευη του αν το κάνει.Σ'ευχαριστώ πολυ. Γενικά είμαι τρελά ικανοποιημένος με τη συσκευη. Όλα δουλευουν τέλεια στην Ελλάδα. 5g, VoLTE, WiFi calling χωρίς παρεμβάσεις και πατέντες. Το μόνο που μου λείπει είναι η ευκολία να φλασάρεις images και η ευκολία στο ξεκλείδωμα/κλείδωμα του bootloader.
  5. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ότι θα είναι διαφορετικό το CSC? Διαβαζα χθες στο xda για brickαρισματα αν φλασαρεις firmware με διαφορετικο CSC.
  6. Το έκανα ήδη. Έβαλα το model: SM-918B και CSC: EUX και βγάζει unable to find firmware. Το είδα και το odin αλλα το προβλημα είναι ποιο firmware να κατεβάσω.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του εν λογου κινητου εδώ και 6 μήνες. Προέρχομαι απο pixel και nexus συσκευες και είχα μια συνήθεια κάθε 6μηνο να φλασαρω το τελευταίο system image.Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? Δοκίμασα με το smart switch να το κάνω αλλά λέει πως δεν το υποστιρίζει η συγκεκριμένη συσκευη. Δεν θέλω να κάνω trip το Knox ούτε με ενδιαφέρει root. Απλά μια καθαρή εγκατάσταση του επισημου λογισμικου. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...