Jump to content

Alfisti_56

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alfisti_56

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alfisti_56's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Alfisti_56

    Sony Xperia U

    Σβήστηκαν όλα για όλα... Δυστυχώς!! Βεβαια είναι αργή η συσκευή αλλά έχεις δίκιο... είναι βαριές οι εφαρμογές!
  2. Alfisti_56

    Sony Xperia U

    Τελικά μου το πέρασε με το pc companion ;) Android 4.0.4! Χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω γιατί δεν τρέχει τόσο γρήγορα... ??
  3. Alfisti_56

    Sony Xperia U

    Δεν το διαβάζει ΚΑΝ το pc companion!! :(
  4. Alfisti_56

    Sony Xperia U

    Καλησπέρα... :)Εχει ο αδελφός μου το ST25i. Έχει όμως ένα θέμα.. Μόλις πατήσει το Power για να ανοίξει το κινητό.. Δείχνει το γραφικό της Sony και μετά ξανακλείνει και ξανα ανοίγει μόνο του μέχρι το γραφικό πάλι.. αυτό επαναλαμβάνεται όσο το αφήσει..! Τι γίνεται ρε παιδιά; Ας βοηθήσει κάποιος.. :/
  5. Δεν εχω αγοράσει το Doogee x5!
  6. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του σε android και εφαρμογές πως είναι; Καταλαβαίνετε.. είναι 1ο κινητό και έχω ακούσει πολλά και αρνητικά γύρω από αναβαθμίσεις!
  7. Σοβαρά;; Τόσο πολύ αργούν;; Κρίμα. δηλαδή θα περάσω τα Χριστούγεννα με το 6150? Από το 97 το έχω... ήλπιζα τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικα !
  8. Χίλια ευχαριστώ και πάλι! Απροπό να σας πω.. ότι το παρήγγειλα από το banggood (μέσω φίλου γιατί δεν διαθέτω τις προϋποθέσεις) και την ερχόμενη Παρασκευή ή Σάββατο θα το έχω! :) Ανυπομονώ να δω τι θα δω...! :)
  9. Δεν θέλω κάτι το τρομερό...! Απλά θα ήθελα απόψεις για το αν είναι καλό σαν κινητό.. λειτουργικο επί 24ώρου και τέτοια..! Σε θεμα μπαταρίας εντάξει όλα λίγο πολύ υποφέρουν... Αλλά με ενδιαφέρει η λειτουργικότητά του!
  10. Καλησπέρα από ένα νέο μέλος.. :) Σκέπτομαι να πάρω το Leagoo Lead 5. Θα ήθελα να μου πείτε θετικα-αρνητικά της συσκευής.. Αν είστε ευχαριστημένοι κτλ.. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...