Jump to content

minoui

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by minoui

  1. minoui

    iPhone 5S

    Ευχαριστω πολυ
  2. minoui

    iPhone 5S

    Σωστά δεν έχω και τίποτα να χάσω
  3. minoui

    iPhone 5S

    Είναι όλα όπως πρέπει και πάλι τίποτα. Το μονο που δεν έχω κάνει είναι να τα κλείσω όλα όπως λες και να το κάνω restart. Σε ευχαριστώ πολύ.
  4. minoui

    iPhone 5S

    Θέλω να ρωτήσω κάτι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Προσπαθώ να στείλω κανονικό μήνυμα από το κινητό μου (iphone 5s) πράσινο με λίγα λόγια , χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το wifi ούτε το 3g και στην αρχή πάει σαν iMessage και γεμίζει το μπλε από πάνω, από ότι γνωρίζω όταν δεν έχες ενεργοποιήσει το wifi η το 3g πάει αυτομάτως το μήνυμα σου σαν κανονικό μήνυμα πράσινο δηλαδη. Εμενα για να γίνει αυτό , δηλαδη να πάει σαν πράσινο μήνυμα πρέπει να περάσει το πιο λίγο 12 λεπτά. Υπάρχει κάποια λύση , κάποιος τρόπος για να στέλλεται αυτόματα το μήνυμα σαν πράσινο όταν δεν έχω ενεργοποιήσει το wifi η το 3g?
  5. Θέλω να ρωτήσω κάτι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Προσπαθώ να στείλω κανονικό μήνυμα από το κινητό μου (iphone 5s) πράσινο με λίγα λόγια , χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το wifi ούτε το 3g και στην αρχή πάει σαν iMessage και γεμίζει το μπλε από πάνω, από ότι γνωρίζω όταν δεν έχες ενεργοποιήσει το wifi η το 3g πάει αυτομάτως το μήνυμα σου σαν κανονικό μήνυμα πράσινο δηλαδη. Εμενα για να γίνει αυτό , δηλαδη να πάει σαν πράσινο μήνυμα πρέπει να περάσει το πιο λίγο 12 λεπτά. Υπάρχει κάποια λύση , κάποιος τρόπος για να στέλλεται αυτόματα το μήνυμα σαν πράσινο όταν δεν έχω ενεργοποιήσει το wifi η το 3g?
×
×
  • Create New...