Jump to content

Galaxea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Galaxea

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Galaxea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση. μετα απο πολλες ωρες καταφερα και το εκανα ολο στοκ. τωρα με απασχολει περισσοτερο το προβλημα και κυριως αν θα μου το δεχτουν στην εγγυηση τωρα που μπηκε χερι.. (αλλαχτηκε το sim tray)
  2. Καλησπερα απο τον προηγουμενο Γεναρη ειμαι κατοχος ενος g3 32gb και μολις την προηγουμενη βδομαδα μου παρουσιε προβλημα με την αναγνωριση της sim και μου πετουσε μηνυμα για επανεκκινηση. Το κινητο ομως ηταν πειραγμενο ειχε custom restore twrp και cyanogen rom και επειδη δυσκολευτηκα στο να τα βγαλω και εντελως χαζα εντος εγγυησης το πηγα στο ενα συνοικειακο καταστημα για αλλαγη sim tray. ομως ενω λειτουργησε αψογα τις πρωτες 5 μερες χθες παλι ξανα τα ιδια. Σημερα αποφασισμενος να βαλω ολα τα μαμα πανω ζητω καθε δυνατη βοηθεια για να το κανω γτ απλα δεν μπορω να βρω το πως καθως και αποψεις αν ξερετε το παραπανω προβλημα και πως ακριβως φτιαχνεται η κοστιζει. Καθε αποψη ευπροσδεκτη. ΥΓ. Λετε να μου το δεχτουν τωρα στην εγγυηση η την εκατσα τη βαρκα?
  3. γρηγορη ερωτηση εχω τις επαφες σε μορφη ecsv.bak αρχειο. Τι μπορω να κανω για να τις μετατρεψω σε μορφη που να τις δει το pc suite?
  4. Δεν καταλαβες η μαλλον εγω δεν εγινα πληρως κατανοητος. Δεν ειπα οτι δεν μου εχει ερθει. Ειπα οτι μου ηρθε απλα δεν την εχω βαλει ακομα γτ ειπα να μπω να ρωτησω εδω πρωτα. Επισης ειπα οτι εφαγε την αρχικη μπαταρια στο αψε σβησε. Οντως απο την στιγμη που το ανοιξα μεχρι και που να κλεισει απο μπαταρια και να το βαλω να φορτισει δεν το αφησα απο τα χερια μου αλλα δεν το επιασα και πολυ. Κανενα μισαωρο μεχρι να το ρυθμισω να το δω λιγο να κατεβασω και κανενα fb αυτα. Μαλλον λογω πρωτης χρησης και χωρις καμια φορτιση στο ιστορικο. Υποθετω εγω τωρα...
  5. Κατοχος κι εγω απο το μεσημερι. Σκρουτζομαγαζο κινητο Τσεχικης προελευσης με περασμενη την 5.0 v20t. Να δοκιμασω να δω αν θα μου βαλει την v21a καθως διαβασα οτι η t εχει κολληματα? Επισης ηταν φυσιολογικο που την αρχικη μπαταρια την εφαγε στο αψε σβησε? τωρα ειναι για φορτιση και μαλλον θα το παω μεχρι το πρωι σερι! Καμια ιδεα tip??
  6. τυπογραφικο λαθος το r μπροστα ειναι 3 αρα 32gb και βεβαια εννοω αυτο με τα 3gb ram. Ποσο μπορω να ειμαι σιγουρος για αυτο το "αργα η γρηγορα ολα παιρνουν τις ενημερωσεις? σε αλλες χωρις διαβαζω παει μεχρι την 5.0.1 και σε αλλες μεχρι την 5.0.2 οπως και σε μερικα σχολια στο ιντερνετ απο ελληνες χρηστες? Επισης ακομα δεν εχω καταληξει ποια εκδοση ειχε τα μικρο bugs που επισης διαβαζω και μια ποια διορθωθηκαν/διορθωνονται!
  7. Με την προελευση του θα εχω θεμα να βαλω την τελευταια ομως?
  8. Καλησπερα, Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα ενος lg g3 r2gb αλλα πριν το αγορασω θα ηθελα τις απαντησεις οσων γνωριζουν αυτες στις παρακατω ερωτησεις ωστε να μπορεσω να εχω μια πιο καλη εικονα για το κινητο αυτο. Αρχικα η αγορα μαλλον θα γινει απο σκρουτζομαγαζο ομως φοβαμαι παρα πολυ για την εκδοση στην οποια ερχεται. Η ερωτηση ειναι η εξης: Ερχεται μαλλον στα περισσοτερα με 4.4.2. Πως μπορω να γνωριζω μεχρι ποια εκδοση θα φτασει? Πχ η ελληνικη LG με 2 τηλεφωνα που εκανα ενας τηλεφωνικος εκπροσωπος της μου απαντησε οτι τα ελληνικης εισαγωγης lg φτανουν μεχρι την 5.0 ενω ενας αλλος μεχρι την 5.0.1 . Φιλος δε εχει το κινητο και εχει την 5.0.2 .Τι προβληματα εχει η καθε εκδοση και σε ποια λειτουργει "σχετικα" σταθερα χωρις "τραγικες" καταναλωσεις μπαταριας? Ενδεχεται να εχω προβλημα αν το κινητο απο το σκρουτζ μου φτασει μεχρι την 5.0.1 ?? Ειναι καλυτερη η 5.0.2? Εχετε να προτεινετε κανενα μαγαζι?
×
×
  • Create New...