Jump to content

elec_poth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elec_poth

  1. αν περάσω την Multilanguage θα δουλέψουν και οι μαμά εφαρμογές στα αγγλικά? Και αφού η vibeiu έχει κινέζικα και αγγλικά γιατι οι μαμα εφαρμογές δείχνουν μόνο κινέζικα?
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!! Θα αρχίσω τα πειράματα πιστεύω να μην μείνω χωρίς τηλέφωνο!! και πάνω που το είχα στήσει όπως ήθελα!! ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως μπορώ να το ξερουταρω και να κάνω ΟΤΑ update??;)
  3. ποια να βάλω? Θέλω μια γνήσια lenovo δεν θέλω να πειραματιστώ με διάφορες custom made. ξερουμε που υστερεί η δικιά μου? ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε παλαιότερα android που είχα έκανα update μέσω του μενου (αν δεν κάνω λάθος λέγεται OTA) στο lenovo δεν μπορώ?
  4. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, Είναι ROOT. Γιατί πρέπει να αλλάξω ρομ τι πρόβλημα έχει η δικιά μου?, δεν είναι η γνήσια? τι θα κερδίσω αν αλάξω? ποια να βάλω? Γενικά δεν θέλω να κάνω δοκιμές κ δεν με ενδιαφέρει να εχω οτι ποιο τελευταίο κ σπέσιαλ. Θα ήθελα κατι σταθερό σε original.
  5. καλησπέρα, Μόλις αγόρασα κ εγώ ένα απο skroutz αλλα δυστυχώς δεν ήξερα ότι είναι κινέζικο. Θα ήθελα λοιπών τη βοήθεια σας σχετικά με τι αλλαγές έχουν γίνει στο τηλ συγκριτικά με το original μπας και βγάλω ακρη. Το τηλ έχει: VIBEUI_V2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5 GAPPS Δεν έχει: Ελληνικά, τα οποία έβαλα με morelocale2 αν και δεν τα χρησιμοποιώ στο ιντερφασε το τηλεφώνου. Για ελληνικό πληκτρολόγιο έβαλα google μιας και δεν δουλεύει το Τ9. Το μαμα πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το βγάλω και κάθε φορά που αλλαζει γλώσσα καθυστερεί μιας και στην πραγματικότητα αλλάζει πληκτρολόγιο και όχι γλώσσα. Τέλος ξέρει καποιος πώς μπορώ να αλλάξω τουλάχιστον σε Αγγλικα τις εφαρμογές weather widget, music, themes etc. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...