Jump to content

nikthe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikthe

  1. nikthe

    Lenovo K3 Note

    ενω όταν χτυπάει το ξυπνητήρι η οθόνη ανάβει κανονικά άσχετα άν είναι κλειδωμένο!!!!!!
  2. nikthe

    Lenovo K3 Note

    καλησπέρα σε όλους, έχει δύο μέρες που μου έκανε ένα φίλος αναβαθμιση με του ιταλού. ολά καλά. το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν χτυπάει ειδοποίηση ημερολογίου δεν ανάβει η οθόνη καθώς και επείδή είναι κλειδωμένο δεν μπορώ να σταματήσω τον ήχο. με την προηγούμενη που είχα δηλαδή τις κινεζιές έπαιζε, άναβε η οθόνη με το ημερολόγια της μάνας του άσχετα αν ήταν κλειδωμένο και φυσικά το έσερνα προς τα κάτω και έκλεινε. μπορείτε να βοηθήσετε?????
  3. nikthe

    Lenovo K3 Note

    αυτο είναι το κακό, ότι δεν ύπάρχει αυτή η επιλογή ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο είναι το κακό, ότι δεν ύπάρχει αυτή η επιλογή ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω φάει 5 ώρες να το ψάχνω......
  4. nikthe

    Lenovo K3 Note

    καλησπέρα δεν έχω αναγνώριση στα sms ενώ στις κλήσεις έχω. VIBAUI_V2_5_1522_7.162_1_DEV_K50_T5_cuoco92 τι κάνω???
  5. nikthe

    Lenovo K3 Note

    σε μένα δυστηχώς δεν υπάρχει. τι κάνω??? δεν μου βγάζει αναγνώριση στο μυνήματα, ενώ βγάζει αναγνώριση στις κλήσεις. ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν έχω αναγνώριση στα sms ενώ στις κλήσεις έχω. VIBAUI_V2_5_1522_7.162_1_DEV_K50_T5_cuoco92 τι κάνω??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα δεν έχω αναγνώριση στα sms ενώ στις κλήσεις έχω. VIBAUI_V2_5_1522_7.162_1_DEV_K50_T5_cuoco92 τι κάνω???
×
×
  • Create New...